Sport

Komentari 46

Jakobušić nakon 'metle': Kad vam se čini da se sve raspada, možda se slaže na svoje mjesto

Jakobušić nakon 'metle': Kad vam se čini da se sve raspada, možda se slaže na svoje mjesto

Ovo je moj klub i vrlo rado sam prihvatio novu ulogu znajući da me ne čeka niti malo lagan posao. Pokušat ću Hajduk vratiti gdje mu je mjesto, a to je vrh, poručio je novi trener Primorac

Prekaljeni strateg Boro Primorac (65) danas je prihvatio ulogu trenera prve momčadi u narednom razdoblju. Predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, zahvalio se dosadašnjem treneru Hariju Vukasu.

Odmah nakon službenog imenovanja trener Primorac održao je sastanak sa stručnim stožerom i igračima te poveo prvi trening na glavnom terenu Poljuda. 

- Ovo je moj klub i vrlo rado sam prihvatio novu ulogu znajući da me ne čeka niti malo lagan posao. Pokušat ću Hajduk vratiti gdje mu je mjesto, a to je vrh. Ova momčad može puno bolje nego što rezultati pokazuju - istaknuo je Primorac, nekadašnji pomoćnik Wengera u velikom Arsenalu.

Primorac će i dalje obavljati ulogu voditelja klupske akademije.

Predsjednik Jakobušić "mete" što stigne. Zahvalio se ranije i savjetniku Mariju Staniću te sportskom direktoru Ivanu Kepčiji. Za klupsku stranicu prokomentirao je recentne poteze.

- Treba stati na loptu. Iako sam vidio gospodina Stanića i gospodina Kepčiju, oni se više nisu vidjeli. Kod gospodina Vukasa je drugačija situacija. Dok konačno ne definiram najbliže suradnike, malo ću se više osloniti na gospodina Boru Primorca za sva nogometna pitanja, a do daljnjega će on voditi i prvu momčad. Kad vam se čini da se sve raspada, možda se sve slaže na svoje mjesto. - poručio je čelni čovjek kluba.

Uživo ćemo se s Poljuda javiti putem Facebook stranice 24sata nešto prije 18 sati.

Najčitaniji članci