Obavijesti

Sport

Komentari 128

Problemi za Hajduk: Livaja se opet ozlijedio, evo koliko bi mogao izbivati. Otpao i Šarlija

Problemi za Hajduk: Livaja se opet ozlijedio, evo koliko bi mogao izbivati. Otpao i Šarlija

Šepajući je dokapetan "bilih" napustio teren i odmah se vidjelo da to nije bezazlena ozljeda, a Hajduku slijede još dva derbija. Stoper će moći igrati u srijedu, ali neće u nedjelju na Rujevici

VIDEO

Početkom drugog poluvremena utakmice Hajduka i Dinama domaći navijači doznali su dvije loše vijesti u razmaku do nekoliko minuta. Jedan prvotimac sigurno će propustiti Jadranski derbi na Rujevici iduću nedjelju, a veliko je pitanje što je s dokapetanom.

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo 01:31

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Zvonimir Šarlija dobio je treći žuti karton u 52. minuti pa će automatski odraditi suspenziju u prvoj idućoj prvenstvenoj utakmici protiv Rijeke. Tri minute poslije šepajući je teren napustio Marko Livaja, prije duela s Kevinom Theophileom kod korner zastavice krivo je stao i požalio se na bol u desnoj nozi. Pokušao je nastaviti, ali je osjetio da ipak ne može. Sjeo je na klupu i stavili su mu led na koljeno. Nije izgledalo dobro.

Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu  SuperSport HNL-a

- Pričekat ćemo što će doktori reći, ali poznavajući njega znam kakva je životinja, mislim da neće biti straha - rekao je Lovre Kalinić.

Ipak, čini se kako neće tako skoro natrag na travnjak. Kako neslužbeno doznajemo, u pitanju je ozljeda medijalnog kolateralnog ligamenta koljena zbog koje će pauzirati najmanje dva tjedna. Na Uskrs ili Uskrsni ponedjeljak otići će na snimanje za detaljnu dijagnozu. To znači kako će propustiti utakmice s Dinamom i Rijekom, a možda i Osijekom, koji 14. travnja stiže na Poljud.

Svima je jasno da Hajduk s Livajom i bez njega nije ista momčad, a "bilima" raspored nikako ne ide na ruku. Već za tri dana je novi susret s Dinamom u polufinalu Kupa, a u nedjelju spomenuta Rijeka. Pitanje je hoće li se i kad Livaja oporaviti. Zadnju ozljedu imao je u derbiju baš s Rijekom krajem siječnja, kad je pauzirao dva tjedna zbog ozljede gležnja.

- Ne znam kakva je situacija, nisam stigao pitati - kratko je poručio trener Mislav Karoglan nakon utakmice.

Prema svemu sudeći, stoperski par Hajduka u Rijeci činit će Josip Elez i Dominik Prpić s obzirom na to da zbog ozljede nema ni Filipa Uremovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"