Obavijesti

Sport

Komentari 36

Problemi za Raketu: Barcelona mu ne želi produžiti ugovor...

Problemi za Raketu: Barcelona mu ne želi produžiti ugovor...
1

Razočaranom Rakitiću su rekli da ne može dobiti bolji ugovor nakon posljednjih transfera i obnova ugovora s drugim igračima, piše katalonski Sport. Rakitićev odlazak iz Barce se tako polako bliži

VIDEO

U Barcelonu je stigao prije pet godina i i bez njega se prva postava više ne može ni zamisliti, no Ivan Rakitić uskoro bi mogao napustiti Kataloniju. Ivanu ugovor istječe 2021., i već je nekoliko puta tražio od kluba da mu ga produže uz puno veću plaću. Bartomeu je to mjesecima odgađao, a čini se da Barca uopće ne želi produžiti ugovor Raketi. Katalonski Sport objavio je tu vijest s natpisom "STOP Rakitić".

Sam pokazatelj toga je i dovođenje mladog De Jonga koji bi upravo trebao zaigrati na Raketinoj poziciji, no hrvatski veznjak je već ranije izjavio da se ne boji konkurencije i da želi ostati u klubu. No ne pita se samo njega.

- Nogometaš koji je prošlog ljeta odbio bogatu ponudu iz Pariza želi novi i bolji ugovor, ali uprava kluba još nije započela pregovore s njim i njegovim agentom. Razočaranom Rakitiću su rekli da ne može dobiti bolji ugovor nakon posljednjih transfera i obnova ugovora s drugim igračima - piše Sport. Ukratko rečeno, hrvatski reprezentativac je izvisio.

Raketa je u ljetnom prijelaznom roku bio pred izlaznim vratima, htio ga je PSG i nudio 90 milijuna eura, ali sam Rakitić i trener Valverde rekli su ne. Ako i ovaj put Valverde ne reagira, najkorišteniji igrač Barce bi mogao otići iz kluba.

- Odluka će pasti na kraju sezone. Opcija za ostanak je ponovno ta da Valverde zabrani prodaju, ali i trener je svjestan da će to ovaj put biti puno teže nego prošle godine - dodaju u katalonskim novinama.

Ono što je sigurno, ponuda za Rakitića ne nedostaje i to je igrač koji bi se savršeno uklopio u najbolje europske klubove. No nevjerojatno je ovakvo ponašanje Barcelone prema igraču koji je uz Messija jedan od najkonstantnijih i igrač koji uvijek odradi svoju ulogu. 

Kako god bilo, veliki klubovi samo čekaju prijelazni rok i da s pravom ponudom "zgrabe" sjajnog Ivana.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...