Obavijesti

Sport

Komentari 122

Prognoza 24sata: 'Elf' osvaja Euro, Hrvatska prolazi skupinu

Prognoza 24sata: 'Elf' osvaja Euro, Hrvatska prolazi skupinu
3

Ponukani uspješnom prognozom LP-a, pokušali smo predvidjeti pobjednika grupa, odnosno sve četvrtfinaliste. Do koje faze će doći Hrvatska te tko će osvojiti naslov

VIDEO

Ponukani dosta uspješnom prognozom koju smo napravili uoči osmine finala Lige prvaka još u prosincu, online sportska redakcija 24sata dala je svoje mišljenje i o nadolazećem Euru. U osmini finala Lige prvaka prognozirali smo tko će proći u iduću fazu, pogodili smo šest od osam parova s tim da je Inter držao četvrtfinale protiv Marseillea do sudačke nadoknade druge utakmice. 

Što se Eura tiče, pokušali smo predvidjeti pobjednika skupina, odnosno sve četvrtfinaliste. Do koje faze će doći Hrvatska te tko će osvojiti naslov prvaka.

Skupina A: Dalje idu Rusija i Poljska

Gotovo da smo bili jednoglasni, Rusija će kao prvoplasirana otići u četvrtfinale, a Poljaci, koji su kvalitetom podjednaki kao Grčka i Češka, idu dalje zahvaljujući domaćinstvu, odnosno snažnoj potpori s tribina.

Skupina B: U četvrtfinale će Njemačka i Nizozemska

Ni ovdje se nismo puno razilazili u mišljenju. Njemačka osvaja prvo mjesto, a Nizozemska drugo. Portugal, iako ima Cristiana Ronalda, i Danska nemaju šanse.

Skupina C: Prolaze Španjolska i ipak Hrvatska

Navijački pogled i domoljublje ili stvarno hrvatska nogometna reprezentacija ima kvalitetu? Pokušali smo emocije staviti po strani. Španjolska će lako osvojiti grupu, a na kraju je jedan glas prevagnuo što se 'kockastih' tiče. Irska će biti tvrd orah, Italija još tvrđi, ali ipak će naši u četvrtfinale!

Skupina D: Francuska i Engleska ispred Švedske

Francuzi su najjači i nismo imali sumnje u 'tricolore', a Ukrajincima ne vjerujemo iako su domaćini. I ovdje je na kraju jedan glas prevagnuo, iako su oslabljeni, Englezi će ipak nekako proći ispred Šveđana predvođenih Ibrahimovićem.

Hrvatska ispada u četvrtfinalu

Bilić boysi će ostvariti minimalni cilj, a to je proći grupu. No to je sve. Turnir za njih završava u četvrtfinalu, kao i četiri godine prije u Austriji i Švicarskoj. U četvrtfinalu će Francuska biti prejaka.

Njemačka osvaja prvenstvo

Posljednji put Europsko prvenstvo Njemačka je osvojila davne 1996. godine. 'Elf' ima sjajnu generaciju, igraju možda i najbrži nogomet iako se nisu proslavili u posljednjim prijateljskim utakmica, ali to nije ni toliko bitno. Kad počne natjecanje bit će pravi. Gomez, Schweinsteiger, Müller, Özil, Neuer, Götze, Lahm... pravih igrača koliko hoćeš. Gotovo jednoglasno smo uvjereni u Nijemce.

Glavni konkurenti su im Nizozemska koja je dobila tek jedan glas, a Španjolska iako je fantastična, teško da može doći do trećeg uzastopnog velikog trofeja. Nakon Eura 2008. i SP-a 2010., moraju konačno stati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem