Obavijesti

Sport

Komentari 48

Prognoza 24sata: U 1/4 finala LP-a idu APOEL, Zenit i Inter

Prognoza 24sata: U 1/4 finala LP-a idu APOEL, Zenit i Inter
1

Online sportska redakcija 24sata dala je mišljenje o parovima, odnosno o tome tko će proći u četvrtfinale. Najizjednačeniji dvoboji su Lyon-APOEL i Marseille-Inter...

VIDEO

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se sredinom veljače. Za dva mjeseca puno se toga može promijeniti i pogled na današnji ždrijeb bi mogao biti potpuno drukčiji. Neki će se možda pojačati u zimskom prijelaznom roku, pogotovo bogatiji klubovi, a i bitno je u kakvoj će formi biti svaka od momčadi. Također, nekima je ova faza natjecanja uobičajen dio sezone i iskustvo će igrati ulogu. 

Uzevši sve to u obzir online sportska redakcija 24sata dala je svoje mišljenje o parovima, odnosno o tome tko će proći u četvrtfinale.

Lyon - APOEL

Ovaj par iznimno je teško prognozirati. Ipak, mišljenje većine je da će proći Ciprani. Izgubili su samo jednu utakmicu u skupini i to kad su već osigurali prolaz. Lyon nije oduševio u Dinamovoj grupi iako su pobijedili 'modre' 7-1. Francuska momčad je prijašnjih godina bila puno snažnija, a nisu uspjeli zabiti ni Ajaxu u dvije utakmice. Jedan gol APOEL-u bi mogao biti dovoljan za prolaz.

Napoli-CHELSEA

Chelsea ove sezone ne briljira, ali se ipak dižu, a da su i dalje vrhunska momčad pokazali su nedavno pobjedom nad Cityem. Napoli teško igra na dva kolosijeka (LP i Serie A), a i nemaju iskustva, debitanti su u Ligi prvaka. Cavani, Hamšik, Lavezzi i ekipa su odlični, ali dalje će ipak Drogba i društvo. 

MILAN-Arsenal

Jedan od najatraktivnijih parova ove faze. 'Rossoneri' izgledaju odlično ove sezone, a snagu su pokazali u dvije utakmice protiv Barcelone. Arsenal silno oscilira, gubili su od Liverpoola i Uniteda čak 8-2, a onda svladali Chelsea. To treba pripisati njihovoj mladosti, imaju potencijala, ali s njima je svake godine ista priča. Jednoglasno smatramo da Milan ide u četvrtfinale.

Basel-BAYERN

Švicarci su prošli United u grupi i svaka im čast, ali senzacija više neće biti. Bayern ih neće podcijeniti, a ove sezone 'melju'. Ribery, Robben i Gomez će u dvije utakmice lakoćom proći.

Bayer Leverkusen-BARCELONA

Par o kojem ne treba puno pisati. Sve ovisi o Barceloni, pitanje je samo koliko će golova dati, odnosno primiti u dvije utakmice. 

Cska-REAL MADRID

Sve napisano za Barcu vrijedi i za Real. Ima u ruskoj momčadi dobrih igrača, ali protiv Mourinhovih nemaju baš nikakve šanse.

ZENIT-Benfica

Na prvi pogled dosta izjednačen par. I nama se čini da će do posljednje minute biti neizvjesno, ali smatramo da će osminu finala preskočiti Zenit. Rusi su u svojoj skupini igrali protiv portugalske momčadi i to će im iznimno koristiti. Doma su vrlo jaki, a Porto je izgubio 3-1. Ista sudbina čeka i Benficu, Zenit bi mogao značajnu prednost ostvariti u prvoj utakmici, na svom travnjaku.

Marseille-INTER

Odluka ovdje nije bila jednoglasna, mala prednost je ipak otišla na Interovu stranu. Talijani su u prvenstvu već šest puta izgubili i dvaput u Ligi prvaka. Marseille se provukao među posljednjih 16, a u prvenstvu ne briljiraju. Marseille će ozbiljno namučiti Inter, ali pobjednici iz 2010. godine će dalje.

***(Tiskanim slovima su momčadi za koje mislimo da će proći)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante