Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Prognoze? Pa ne znamo ni u kojem će sastavu Turci igrati'

'Prognoze? Pa ne znamo ni u kojem će sastavu Turci igrati'

Reprezentacija je još u ponedjeljak navečer po dolasku odradila prvi trening i isprobala koševe u velebnom Sinan Erdemu, dvorani u kojoj je prije sada već tri godine Slovenija senzacionalno osvojila zadnji Eurobasket

VIDEO

U ponedjeljak je počela akcija "Istanbul". Veljko Mršić okupio je u turskom velegradu sve igrače na koje računa za petak i nedjelju kada će Hrvatska, nadajmo se, osigurati plasman na Europsko prvenstvo.

POGLEDAJTE VIDEO: HKS najavljuje olimpijske kvalifikacije

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 02:35

Trebala bi u kalkulacijama biti dovoljna i jedna pobjeda u istanbulskom "balonu", no niti je to ikad bilo jednostavno protiv Turaka na njihovom terenu, u kakvom se god sastavu okupili i igrali bez publike ili ne, niti će to biti išta manje jednostavnije protiv Šveđana, onih koje smo lakoćom riješili tamo još u veljači studenog u Draženovom domu. Ali, tada znatno oslabljenih Šveđana, bitno je naglasiti. Jer, nije u Zagrebu bilo centra Birgandera, čovjeka koji odmara Antu Tomića u Joventutu, a u prvoj četvrtini ozlijedio se Czerapowicz, najbolji švedski igrač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Izbornik Mršić: Nadamo se da ćemo EP osigurati u Istanbulu
Izbornik Mršić: Nadamo se da ćemo EP osigurati u Istanbulu

- Teško je dati neke velike prognoze s obzirom da priprema praktički i nema, skupili smo se nekoliko dana prije utakmice. Ne znamo čak ni sastav Turske do kraja, tako da maksimalno ono što možemo u ova dva-tri dana, jest napraviti što bolju atmosferu i izaći i odigrati u stilu one prve dvije utakmice i nadati se najboljem ishodu - poručio je iz Istanbula kapetan Roko Ukić.

Zagreb: Hrvatska i Švedska u kvalifikacijskog utakmici za Eurobasket

I o njemu je Mršić morao razmišljati jer do ovog vikenda Ukić je propustio dvije Cedevitine utakmice. Srećom, protiv Igokee se vratio u ritam. Leđa su prošlost.

- U redu je, odigrao sam malu minutažu u zadnjoj utakmici, nisam još u savršenom ritmu, ali kako sam od početka sezone bez propuštenog treninga i u dosta dobrom natjecateljskom ritmu, onda zadnjih desetak dana ne bi smjelo ostaviti prevelikog traga.

Inače, reprezentacija je još u ponedjeljak navečer po dolasku odradila prvi trening i isprobala koševe u velebnom Sinan Erdemu, dvorani u kojoj je prije sada već tri godine Slovenija senzacionalno osvojila zadnji Eurobasket...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića