Obavijesti

Sport

Komentari 32

Propao prelazak napadača Istre u Dinamo! Bakrar je već bio u Zagrebu, a onda je stigla rampa

Propao prelazak napadača Istre u Dinamo! Bakrar je već bio u Zagrebu, a onda je stigla rampa

Igor Bišćan htio je Alžirca kao pojačanje za napad, čekao se samo potpis ugovora najavljen za utorak, no onda se sve zakompliciralo. Monsef Bakrar na kraju bi mogao u ligu "petice"

VIDEO

Saga oko prelaska Monsefa Bakrara (22) iz Istre 1961 u Dinamo traje već čitava četiri tjedna, ali dogovora još nema. Prema svemu sudeći, neće ga ni biti. Kako doznajemo, alžirski napadač do daljnjega ostaje igrač pulskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Dinamo proslavio titulu

Pokretanje videa...

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske 00:58

Igor Bišćan htio je u ofenzivi čovjeka koji će zaoštriti konkurenciju u špici Bruni Petkoviću i Josipu Drmiću. Sve je trebalo biti gotovo u utorak, Bakrar je trebao stići na jednogodišnju posudbu vrijednu 400.000 eura s pravom otkupa za 1,1 milijun eura, a u suprotnom smjeru trebala su trojica igrača na posudbu, Marko Brkljača (18), Gabrijel Rukavina (19) i Fran Topić (19). To je barem bila želja zeleno-žutih, ali otpala je još u nedjelju.

Na novoj rundi pregovora u ponedjeljak, kako doznaju 24sata, Istra je promijenila uvjete. Pristala je na financijski dio, ali je sportski direktor Saša Bjelanović htio drugu dvojicu igrača, Danijela Štefulja (23) i Jakova Antona Vasilja (21). U Dinamu nisu na to htjeli pristati dok ne dobiju zeleno svjetlo od igrača, što je naravno i uobičajeno. No ni oni nisu bili za tu opciju pa su se u Istri povukli iz posla!

Koliko je dogovor bio blizu najbolje svjedoči činjenica što je Bakrar u ponedjeljak bio u Zagrebu, gdje je trebao obaviti liječnički pregled prije potpisa, no sad će se vratiti natrag u bazu pulskog prvoligaša. No tamo se ne bi trebao dugo zadržati. Kako doznajemo, Bjelanović na stolu ima ponudu španjolskog Alavesa od dva milijuna eura, pa bi Alžirac na koncu mogao završiti u La Ligi!

Soudani: Nisam znao da je toliko dobar

U razgovoru za 24sata nahvalio ga je i bivši napadač "modrih", novi igrač Maribora Hilal Soudani.

- Znao sam za njega još dok je igrao u Alžiru, ali ga u to vrijeme nisam ozbiljnije pratio. Tad je bio mlad, rijetko je igrao cijele utakmice. Opet, dosta pratim u HNL, gledam sve utakmice hrvatskih klubova, tako da sam se uvjerio i u igračke kvalitete Monsefa Bakrara - govorio je "mister derby".

- Zanimljiv je, dosta čvrst, ima te "alžirske krvi" u sebi, haha. Iskreno, kad je dolazio u Hrvatsku nisam znao da je toliko dobar, ali mi se baš sviđa. Brz je, zna zabiti gol, dolazak u Istru pokazao mu se odličnim potezom. Znate, to mu je prvi klub izvan Alžira, nije se mladim igračima odmah tako lako snaći u novoj sredini, a on je odmah zabio osam golova. Svaka mu čast, od srca bih volio da uspije u HNL-u.

Bakrarov ugovor s Istranima vrijedi još dvije godine, a prema Transfermarktu vrijedi milijun eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta