Obavijesti

Sport

Komentari 343

Doznajemo: Propao je transfer Brekala u Dinamo! Zagrepčani sve dogovorili pa izigrali Josipa

Doznajemo: Propao je transfer Brekala u Dinamo! Zagrepčani sve dogovorili pa izigrali Josipa

Činilo se kako su Talijani i hrvatski prvak usuglasili uvjete dolaska povremenog reprezentativca u Maksimir, trebali su iz Dinama poslati dokumentaciju, no to nisu učinili

VIDEO

Ipak ništa od transfera Josipa Brekala u Dinamo, doznaju 24sata! Činilo se u utorak kako je sve između Fiorentine i zagrebačkog kluba dogovoreno, 100.000 eura fiksno za posudbu do kraja sezone uz dodatnih 100.000 eura ako "modri" osvoje naslov i 200.000 eura ako Dinamo bude igrao skupine Lige prvaka.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Lokomotiva 0-3

Pokretanje videa...

Dinamo - Lokomotiva 0-3 (sažetak) 01:59

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

O poslu je kao gotovom izvijestio i stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Josip Brekalo u srijedu se oprostio od suigrača u Fiorentini i uputio prema aerodromu čekajući konačno zeleno svjetlo iz Dinama za put prema Hrvatskoj, ali od toga ipak neće biti ništa.

Dinamo je naime, do 10 sati trebao Fiorentini trebao poslati sve potrebne dokumente, ali to nije učinio. U to vrijeme u Maksimiru 128 žestoko se raspravljalo o sudbini trenera Sergeja Jakirovića. Pa se povremeni hrvatski reprezentativac vratio u klub. Pola sata nakon ekskluzive 24sata informaciju je potvrdio i Fabrizio Romano.

"Prelazak Josipa Brekala u zagrebački Dinamu propada. Ima problema s Dinamom unatoč razmijenjenim dokumentima s Fiorentinom. Dinamo bi mogao promijeniti i trenera, a to nije bilo u planu. Pregovori su trenutno prekinuti", piše Romano.

Odbio je sve ponude, čekao Dinamo, a onda - ćorak

Velika je to blamaža za klub koji bi trebao biti ozbiljan. Josip je na kocku stavio vlastiti ugled, reputaciju, odbio je sve ponude koje je imao, pristao je na sve uvjete i onda ga je Dinamo - izigrao! 

Još jučer je sve bilo dogovoreno, Fiorentina je pristala na Dinamove uvjete i čekala se samo potvrda, jedan "klik", informatičkim rječnikom, no u Dinamu su očito bili nesposobni i za taj jedan klik. I teško povrijedili Josipa, koji je bio spreman na povratak. Ovako, ne samo da su ostali bez sjajnog igrača, već su srozali i ugled.

Očito je u Dinamu teški kaos, koji traje od početka sezone, a kako stvari stoje, ne nazire mu se kraj...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz