Sport

Komentari 34

'Prosinečki nije znao engleski samo kad je trebalo u obranu'

'Prosinečki nije znao engleski samo kad je trebalo u obranu'

On se nije odvajao od cigareta. Pušio je prije utakmice, na poluvremenu, tijekom tuširanja, nakon utakmice, prisjetio se Peter Crouch vremena kad je svlačionicu dijelio s Robertom Prosinečkim

Robrert Prosinečki jednu je sezonu karijere odigrao u Engleskoj, gdje je nosio dres Portsmoutha, a svlačionicu je između ostalih dijelio i s Peterom Crouchom. Bilo je to u sezoni 2001/02., a engleskom napadaču u sjećanju je ostala jedna loša navika Žutog - pušenje.

- On se nije odvajao od cigareta. Pušio je prije utakmice, na poluvremenu, tijekom tuširanja, nakon utakmice. I to crveni Marlboro - rekao je Crouch za FourFourTwo te istaknuo da je Prosinečki bio pravi karakter.

- Mislim da sam zabio 19 golova te sezone, a on mi je gotovo svaki servirao kao na pladnju. Nije mnogo pričao, no razumio je mnogo više nego što je ostavljao dojam da razumije - priča Crouch te nastavlja: 

- S njim ste mogli pričati i odgovarao bi na savršenom engleskom, ali kada biste mu rekli da se vrati u obranu, pravio se da ne razumije - kroz smijeh je zaključio Crouch.

Najčitaniji članci