Obavijesti

Sport

Komentari 43

Prosudite sami: Tko je postigao ljepši gol? R9 i R10 se ne slažu

Prosudite sami: Tko je postigao ljepši gol? R9 i R10 se ne slažu
1

Obojica su ikone svjetskog i brazilskog nogometa. Slažu se oko toga tko je pravio bolje 'partije', tko je ostavio veći pečat u Barceloni, imaju slično mišljenje o Neymaru, ali oko jedne stvari se ne slažu

VIDEO

Ronaldo i Ronaldinho. Kad netko kaže 'Jogo bonito', ovaj dvojac svima padne na pamet. Osim što su obojica svojom nogometnom virtuoznošću tjerali mnogobrojne klince da se 'zaljube' u najvažniju sporednu stvar na svijetu, u privatnom životu su prijatelji. 

Uparili su ih u kvizu da zajedno odgovaraju na pitanja. Obojica su imala dvije kartice - jednu s natpisom R9 koja se odnosila na Ronalda, a druga s R10 (Ronaldinho). 

Brazil i samba, ruku pod ruku

Brazilci su poznati po plesanju sambe i njihanju bokova u sitne sate. Ronaldo i Ronaldinho imali su što slaviti za vrijeme svojih karijera pa su se tako složili da je Ronaldo pravio najbolje 'partije'. 

S obzirom da su obojica igrala u Barceloni, Ronaldo jednu sezonu (1996./97.), a Ronaldinho od 2003. do 2008. godine, također su se složili da će Ronaldinho po boljemu pamtiti Nou Camp.

- To je normalno, s obzirom da je puno duže igrao u Barceloni. Ja sam na Nou Campu igrao samo jednu sezonu - objasnio je Ronaldo. 

'Neymar je naš nasljednik'

Kad se priča o Brazilu i nogometu, malo tko neće spomenuti Neymara. 

- Neymar ima ono što mi u Brazilu volimo. Odvažnost. Dribling - rekao je Ronaldo o sunarodnjaku. 

Tko je zabio ljepši gol? 

Postoji jedna stvar oko koje se ovaj dvojac ne slaže, a to je pitanje tko je zabio ljepši pogodak u karijeri. 

Čiji je gol ljepši?
Ronaldinhov
Ronaldov
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

- Ja sam zabio ljepši pogodak. Bilo je to kad sam išao samostalno u prodor duž cijele svoje polovice kad smo igrali protiv Compostele - navijao je Ronaldo za sebe. 

- Neću se složiti ovaj put s Ronaldom. Moj gol u 'El Clasicu' 2005. godine bio je ljepši. Gdje god da odem, ljudi me uvijek pitaju za taj gol - rekao je Ronaldinho u svoju obranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening