Obavijesti

Sport

Komentari 29

'Protiv Dile će biti teško, ali uz puni stadion možemo ih proći'

'Protiv Dile će biti teško, ali uz puni stadion možemo ih proći'
1

Za naše mlade igrače pune tribine su velika stvar, jer kad publika podrži svaki njihov potez, kad ih ponese huk s tribina, onda igraju puno bolje, rekao je Goran Milović

VIDEO

Pouzdani stoper Hajduka Goran Milović kaže kako je vrlo uvjerljiva pobjeda nad Splitom stigla u najbolje vrijeme za njegovu momčad, te da im je dodatno podigla samopouzdanje uoči europskog ogleda s gruzijskim Dila Gori.

- Iako smo ih kvalitetnom i igrom nadigrali i uvjerljivo pobijedili, na terenu nije izgledalo tako lagano. Znam da neće biti lako zadržati taj nivo igre, pogotovo ne u Europi, no siguran sam da smo barem privukli veliki broj navijača za četvrtak, a njihova podrška će nam itekako trebati - kazao je Milović i pojasnio:

- Veliki je hendikep igrati bez navijača, teško se motivirati i osjetiti adrenalin pred praznim Poljudom, jer imamo osjećaj kao da je neka trening utakmica. Međutim, uspjeli smo i bez publike pobijediti Makedonce, protiv Rijeke je već bilo puno bolje, bilo je i adrenalina, i zato sam siguran kako će i protiv Gruzijaca biti pravi ambijent i dobra utakmica. Za naše mlade igrače to je itekako velika stvar, jer kad publika podrži svaki njihov potez, kad ih ponese huk s tribina, onda igraju puno bolje.

Milović kaže kako ga dobre igre Hajduka s početka sezone ne iznenađuju.

- Nemamo imperativ rezultata, trener nas uvjerava kako ćemo radom, pristupom i načinom treniranja igrati sve bolje i opuštenije, daje nam punu slobodu bez obzira na pogreške, na loše dodavanje ili primljeni gol, nastavljamo igrati... I to se odražava i na našoj igri i na rezultatima. Dok god nam tereni budu dopuštali našu pas igru, vjerujem da ćemo bilježiti i dobre rezultate.

A upravo je travnjak na Poljudu najveći problem, pa Hajduk mora na treninge u Stobreč.

- Sigurno da nam je to malo otežavajuća okolnost, ali dobro se snalazimo, nismo izgubili nijedan trening. Klub je za sada sve dobro organizirao, i treninge i putovanja i mi smo zadovoljni - kaže Milović, koji vjeruje u prolaz protiv Dile Gori.

- Još ih nismo pogledali, to ćemo obaviti danas, međutim činjenica da su prošli Aalborg, te da su lani bili na pragu skupine Europske lige, govori kako se radi o respektabilnoj momčadi. Momčad koja dobije Aalborg 3-0 je ozbiljna momčad koja može i nama napraviti puno problema. Nisu neprolazni, ali su tvrd orah i teško će biti igrati protiv njih i proći, no ja sam uvjeren da mi to možemo. Pogotovo ako kod kuće izborimo pobjedu bez primljenog gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše