Obavijesti

Sport

Komentari 7

Protivnik mu je skoro slomio nogu, a on ga pozvao na roštilj

Protivnik mu je skoro slomio nogu, a on ga pozvao na roštilj
1

Jedan igrač uklizao je žestoko legendarnom Paragvajcu Santa Cruzu, a bivši igrač Bayerna pozvao ga je kod sebe doma, napravio mu roštilj i sve mu oprostio...

VIDEO

Kako često možemo čuti u nogometnom žargonu, forma je prolazna, a klasa je vječna. E tako možemo reći i jednom gospodin, uvijek gospodin. Sve te epitete apsolutno je zaslužio jedan od najboljih paragvajskih nogometaša u povijesti Roque Santa Cruz (37). 

Bivši napadač Bayerna, Cityja i Betisa danas je u zalasku karijere i vratio se u svoj Paragvaj odigrati još koju godinu onako za sebe, za 'gušt'. Romantičarski, kako mu to i priliči, vratio se u Olimpiju Asuncion, klub u kojem je i započeo nogometnu karijeru. 

On i njegov klub su u prvenstvu igrali protiv Sportiva Luquena, no Santa Cruz je doživio tešku ozljedu krajem utakmice. Gostujući igrač Richard Cabrera uklizao mu je žestoko i raskrvario mu nogu, On je za to dobio crveni, a legendarni napadač je morao izaći iz igre.

PIXSELL

No shvativši da je kriv, Cabrera se odmah poslije meča ispričao Roqueu, a onda je uslijedilo iznenađenje. Bivši igrač Bayerna odlučio ga je pozvati na večeru kako bi se malo podružili i kako bi mu oprostio za grozan start. 

Pozvao ga je kod sebe doma i napravio mu roštilj. Dvojac se se družio cijelu večeru, a a Santa Cruz je sve objavio na društvenim mrežama. 

Santa Cruz oduševio je sve sa svojim potezom. Protivnik ga ozlijedio, a on ga pozvao na večeru. To je kao da vas netko istuče i onda ga vi nahranite.

Santa Cruz je karijeru započeo upravo u Olimpiji 1998. godine, a samo godinu kasnije otišao je u Bayern München gdje je proveo narednih osam godina i postao legenda kluba. Tamo se itekako naosvajao trofeja. Osvojio je pet puta Bundesligu, četiri puta njemački kup i jednom Ligu prvaka. Nakon toga preselio je 2007. u Blackburn pa u Manchester City gdje je osvojio Premier ligu. Igrao je još i za Betis, Malagu, Cruz Azul, da bi u konačnici stigao u Olimpiju.

Za reprezentaciju Paragvaja nastupio je 82 puta i zabio 25 golova. Igrao je na Svjetskim prvenstvima u Koreji i Japanu 2002. godine, u Njemačkoj 2006. i u Južnoj Africi 2010. kada je njegova reprezentacije stigla do četvrtfinala gdje su ispali od Španjolske koja se kasnije i okitila naslovom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener