Obavijesti

Sport

Komentari 63

Prštali golovi na Stanovima: Prva uvjerljiva pobjeda 'bilih'

Prštali golovi na Stanovima: Prva uvjerljiva pobjeda 'bilih'
10

Hajduk je u 3. kolu domaćeg prvenstva odnio prvu uvjerljivu pobjedu protiv Zadra. Iako je domaćin namučio 'bile' i prijetio do posljednje sekunde Splićani su slavili 4-2

VIDEO

Hajduk je s gostovanja u Zadru odnio nova tri boda u prvenstvu, ali i upisao prvu uvjerljivu pobjedu. Nakon neuvjerljivog starta u domaćim utakmicama, s remijem i minimalnom pobjedom u derbiju,  pomlađeni splitski sastav na Stanovima se po prvi puta raspucao i Zadranima zabio čak četiri gola. Domaćini su odgovorili sa dva i žestokom borbom do posljednje minute susreta.

Ogled je ipak završio 4-2 u korist Hajduka koji je sa sedam bodova dostigao Dinamo i Lokomotivu na vrhu tablice.

Zadar se u prvom poluvremenu pokazao za Hajduk nimalo lak protivnik. Domaćini su poveli preko Jolića u 15. minuti susreta i dali do znanja Hajduku da ne namjeravaju ispustiti bodove na Stanovima.

No usprkos europskim naporima i posljednjem susretu u kojem ih je Inter dobrano prodrmao hajdukovci su ipak pokazali da imaju dovoljno snage u nogama da izbore nove bodove u HNL-u.

Srećom po 'bile' u momčadi imaju Vukušića koji je opet bio odlučujući u sastavu Miše Krstičevića i prije predaha donio izjednačenje gostima. Mladi napadač zabio je u 34. minuti za 1-1.

U nastavku se Hajduk razbudio. Zaredali su se golovi Caktaša i Andrijaševića koji su donijeli Hajduku visokih 3-1 protiv Zadrana.

Činilo se kako je susret u rukama gostiju iz Splita, ali Zadar se nije predao do same završnice. Odgovorili su hajdukovcima u 81. minuti preko Ćurjurića koji je iz slobodnog udarca svladao golmana Hajduka.

Završnica je donijela pritisak domaćina koji je pojurio ka izjednačenju. Strepili su 'bili' posljednjih desetak minuta susreta, a onda je olakšanje donio u 88.minuti Vuković zabivši za 4-2.

Bilaver je u 90. minuti protresao vratnicu Blaževića. Zadar je pokazao da se ne namjerava predati dok ne čuje i posljednji zvižduk. Usprkos visokih 4-2 na semaforu domaćini su do zadnjeg nastojali smanjiti zaostatak, no Hajduk je ipak otišao kući s povoljnim rezultatom i prvom uvjerljivom pobjedom u domaćem prvenstvu, nakon slabašne pobjede prošlo kolo i skromnim remijem na otvaranju prvenstva.

Ekskluzivno: Utakmicu možete gledati uživo na T-portalu za 1kn! Detalje promotivne akcije MaxTv-a i T-portala potražite OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'