Obavijesti

Sport

Komentari 3

Prvak velikog srca: Ženi kojoj je umrla kći poklonio svoj pojas

Prvak velikog srca: Ženi kojoj je umrla kći poklonio svoj pojas
1

Jedna mlada dama mi je prišla i rekla: "Kći mi je umrla, moja kći Anaya je umrla". Njezino ime je Savannah. Mislio sam o tome cijelu petu rundu, rekao je UFC-ev prvak u velter kategoriji Tyron Woodley

VIDEO

UFC prvak u velter kategoriji Tyron 'The Chosen One' Woodley je na zadnjem UFC-u 209 obranio pojas prvaka protiv Stephena 'Wonderboy' Thompsona. Bio je to revanš sjajnog dvojca pošto je onaj prije četiri mjeseca završio bez pobjednika, a Woodley je po drugi put obranio pojas.

No, taj isti pojas, koji mu je Dana White stavio oko struka nakon pobjede odlukom sudaca, dat će ženi zbog koje je izvukao zadnje atome snage u petoj rundi. Njezina dirljiva priča motivirala ga je i inspirirala u borbi s 'Wonderboyem'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedna mlada dama mi je prišla i rekla: "Kći mi je umrla, moja kći Anaya je umrla". Njezino ime je Savannah. Zahvalite Savannah što mi je ispričala svoju priču. Mislio sam o tome cijelu petu rundu i nisam mogao dopustiti da mi (Thompson) otme pojas - rekao je The Chosen One pa nastavio:

- Nije postojala šansa da izgubim meč... U takvim trenucima inače razmišljam o vlastitoj obitelji, ali tada sam mislio samo na tu mladu curu kako plače i priča mi svoju priču.

Djevojci Savannah umrla je malena kći, a Tyron je otkrio kako mu je rekla da se teško nosi s njezinom smrću. Gledajući njegove borbe, kao i isječke iz njegova života, pomoglo joj je u teškim trenucima, da pronađe inspiraciju i nastavi s vlastitim.

Inače, Savannah sada živi u Las Vegasu gdje se zaposlila u T-Mobile Areni, koja je ugostila posljednju UFC-evu priredbu. Tamo je i upoznala Tyrona te mu ispričala svoju priču.

- Nikada mi nije bio cilj postati prljavo bogat, ozloglašen lik kojeg svi vole. Moj je cilj bio stvoriti platformu preko koje ću doprijeti do ljudi. Još uvijek imam mnogobrojne obožavatelje - rekao je UFC-ev prvak velter kategorije.

Spomenimo još samo da je UFC pojas napravljen od pravog zlata i da, prema procjenama, vrijedi oko 330 tisuća američkih dolara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...