Obavijesti

Sport

Komentari 53

Bjelica o Kohorti: Pravo je navijača da se izraze, oni me tako vide u ovome trenutku

Bjelica o Kohorti: Pravo je navijača da se izraze, oni me tako vide u ovome trenutku

Osijek je i protiv Slaven Belupa odigrao lošu utakmicu, igrači kao da se ne žele boriti, igrali su beskrvno, bez agresije... Na kraju ih je spašavao golman Ivušić, koji je opet bio najbolji Osijekov igrač

VIDEO

Nakon 0-0 protiv Slaven Belupa, što je razočaravajuće za Osijek, stigli smo i do prvih reakcija Nenada Bjelice, ono što su svi očekivali...

Pokretanje videa...

Kristijan Lovrić transferom u zadnjim satima prijelaznog roka postao novi igrač NK Osijeka VIDEO

- Definitvno, momčad je bez samopouzdanja, to je jasno valjda svakome, nakon dva poraza. Normalno da je teško igrati kad se zna da smo igrali prije tri dana. Ali, svejedno mislim da je momčad u prvom poluvremenu imala dobru energiju, nije protivniku previše dozvolila. Drugo poluvrijeme smo pali u energiji, snazi, zbog toga smo i radili izmjene, neke su nam nešto donijele, neke nisu, ali na kraju je ovo realan rezultat - započeo je Bjelica. 

U susretu 3. kola Prve HNL Osijek i Slaven Belupo su na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova



Nakon tri kola Osijek ima jednu pobjedu, jedan remi i poraz. Vjerojatno se nitko od navijača, pa ni stožera nije očekivao ovakav start u sezonu. Vodeći Dinamo bježi već pet bodova. U sljedećem kolu Bjeličina momčad igra protiv Istre, koja je, barem na papiru, najslabija momčad lige. No kako Osijek igra, problem bi mogle biti i niželigaške momčadi, a kamoli ne Istra 1961.

- Vidjet ćemo, imamo tjedan dana ispred sebe, pa ćemo vidjeti hoćemo li što mijenjati, hoće li se tko nametnuti. Kažem, imamo tjedan dana pa ćemo probati odabrati najboljih 11. Ne mogu biti zadovoljan rezultatom protiv Slavena, ali nastavljamo dalje i dobro ćemo se pripremiti za iduću utakmicu. - kazao je Bjelica.

Kohorta je izdala priopćenje u kojem traži ostavku i odlazak Nenada Bjelice i stožera.

- Pravo je navijača je da se izraze, nemam problem s priopćenjima. Oni me tako vide u ovom trenutku i ja to poštujem. Zahvalio bih se svim navijačima koji su nam dali podršku, vide da se mučimo, ali bili su nam impuls. Ovo je situacija koja će me sigurno i kao trenera i kao čovjeka ojačati - poručio je trener Osijeka.

S druge strane, trener Slaven Belupa Zoran Zekić zadovoljan je odigiranom utakmicom.

- Nakon visokog poraza od Dinama i nakon što smo promijenili 20 igrača u par mjeseci, na dobrom smo putu. Jako dobra utakmica s naše strane. U prvom poluvremenu smo izdržali pritisak koji, moram primijetiti, nije bio prejak. U nastavku smo promijenili sustav, stavili smo Kvržića u poziciju polušpice, bliže napadačima. Imali smo velik broj izlazaka, što je rezultiralo šansama koje smo imali. - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO: LIVE EVENT POLUFINALA ARMAGEDONA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti