Obavijesti

Sport

Komentari 84

Prvi kiks u sezoni: Isco je ušao umjesto Modrića i spasio Real

Prvi kiks u sezoni: Isco je ušao umjesto Modrića i spasio Real
2

Isco je ušao u 61. minuti umjesto Luke Modrića i samo dvije minute kasnije "poništio" je pogodak Ikera Muniaina iz 32. minute. To su bila ujedno i jedina dva gola na inače vrlo žustroj utakmici

VIDEO

Barcelona je uspjela svoj zaostatak kod Real Sociedada pretvoriti naposljetku u pobjedu. Real Madrid nije uspio. Oni su na gostovanju kod Athletic Bilbaa uspjeli doći samo do boda, 1-1.

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE

Isco je ušao u 61. minuti umjesto Luke Modrića i samo dvije minute kasnije "poništio" je pogodak Ikera Muniaina iz 32. minute. To su bila ujedno i jedina dva gola na inače vrlo žustroj utakmici, s tim da su u žustrini prednjačili domaći nogometaši.

Prvi je to kiks kraljevskog kluba u ovom prvenstvu. Nakon uvodne tri pobjede, do četvrte uzastopne nisu došli pa se tako neće ponoviti sezona 2009./10., ujedno i jedina u povijesti kad su Real i Barcelona u prva četiri kola upisali četiri trijumfa. Barca je svoj dio posla obavila, Real je zaustavljen na ovoj zadnjoj prepreci.

Mogao je Real povesti već u 2. minuti. U šansi se našao Luka Modrić, ali nije se nikako uspio izboriti za čist udarac. A krenulo je sve od Courtoisa, došlo do hrvatskog veznjaka no na kraju lijepa akcija nije okrunjena pogotkom.

Nakon toga je zaprijetio i domaćin. Susaeta je šutirao u bliži kut, ali je lopta, na olakšanje vratara Courtoisa, prohujala pored vratnice.

Zabio je kraljevski klub u 27. minuti, Asensio je zatresao mrežu no pogodak je poništen zbog zaleđa. A isti je igrač tri minute kasnije mogao opet svladati domaćeg vratara. Ovaj put legalno, no Simon je obranio snažan udarac španjolske zvijezde.

A onda u 32. minuti šok za Modrića i društvo! Athletic je poveo nakon što se Iker Muniain snašao najbolje u gužvi u peterci i s 1-2 metra ugurao loptu u mrežu. Bio je to vrhunac akcije za udžbenike u kojoj je sudjelovalo osam igrača koji su u 26 sekundi odigrali 11 dodavanja i došli do pogotka.

Mogao je u 37. minuti Modrić donijeti izjednačenje, ali Simon je lijepo obranio njegov pokušaj.

Neki većih uzbuđenja nije bilo do 55. minute kad je Muniain morao van zbog ozljede. Uslijedilo je ubrzo koškanje igrača zbog nekoliko oštrijih startova Athleticovih nogometaša. A nakon jednog takvog, Real je umalo izjednačio.

Baleov šut je nespretno odbio Simon, a onda fantastično obranio pokušaj Ramosa.

Jako dobrim potezom pokazala se Lopeteguijeva zamjena u 61. minuti kad je umjesto Modrića uveo Isca, a on mu je već dvije minute kasnije donio izjednačenje. Kroos je fantastično pronašao dugom loptom Balea, ovaj ubacio iz prve i "pogodio u oko" Isca koji rutinski matira glavom Simona.

Mogao je Isco u 69. minuti donijeti i potpuni preokret. Našao se oči u oči s Athleticovim vratarom, ali je Simon ovaj put izašao kao pobjednik.

U 71. je pak Susaeta mogao vratiti Bilbao u vodstvo no njegov udarac završio je u bloku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom