Sport

Komentari 3

Prvi pick NBA drafta šokirao je sve: Već se borio s kilogramima, a pogledajte kako sada izgleda

Prvi pick NBA drafta šokirao je sve: Već se borio s kilogramima, a pogledajte kako sada izgleda

U naponu forme Zion je na svoja nepuna dva metra težio 130 kilograma, što je i dalje bio prevelik teret za njegova koljena koja nisu mogla izdržati takvu brojku, pogotovo uz sve atrakcije kojima je sklon

Zion Williamson (21) još čeka povratak na parket. Prvi pick NBA drafta 2019. godine ljetos je operirao desno stopalo, koje mu i dalje stvara problem, pa se povratak odgađa i odgađa.

A za to vrijeme Zion... Nabija kilograme! Pojavio se u dvorani na utakmici njegovih New Orleans Pelicansa u Houstonu i izgledom šokirao sve prisutne uz više nego primjetan višak kilograma.

NBA: Washington Wizards at New Orleans Pelicans

U naponu forme Zion je na svoja nepuna dva metra težio 130 kilograma, što je i dalje bio prevelik teret za njegova koljena koja nisu mogla izdržati takvu brojku, pogotovo uz sve atrakcije kojima je sklon.

Njegovu fotografiju u crvenoj trenirci objavio je novinar Steve Helwick, a nakon uvredljivih komentara izbrisao je. No, jasno, samo sa svog profila jer ista je već obišla svijet i postala viralna.

- Obrisao sam tweet o Zionu Williamsonu. Previše gadnih komentara, a time što sam objavu držao, pridonosio sam problemu. Više nisam to mogao podnijeti. Na kraju, samo mu je 21 godina. Želim mu sve najbolje kad se oporavi od ozljede stopala. Blistava je budućnost pred njim - napisao je Helwick u objašnjenju.

Uz pravi pristup, jasno, i ovaj je trenutni problem više nego rješiv...

Najčitaniji članci