Obavijesti

Sport

Komentari 0

Prvi u Europi opet u bazenu! Još da znamo za što treniramo

Prvi u Europi opet u bazenu! Još da znamo za što treniramo
1

Svi su, dakle, manje-više opet u pogonu, a stvore li se dovoljno sigurni uvjeti, veselimo se nastavku vaterpolske sezone u svom prirodnom okruženju - na otvorenom

VIDEO

Ni Talijani, ni Mađari, ni Španjolci, ni Grci, ni Srbi, Crnogorci, Rusi, Francuzi, Nijemci... Prvi u vaterpolskoj Europi natrag u bazenu opet u - Hrvati. Od ponedjeljka se opet pjeni voda u bazenima diljem Lijepe naše, odnosno kako u kojem dijelu s obzirom da u nekima - vode nema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

Primjerice, vaterpolisti zagrebačke Mladosti opet će nizati kilometre u vodi od sljedećeg tjedna jer bazen na Savi prošao je standardnu proceduru pražnjenja zbog čišćenja i dezinfekcije koja se inače provodi po završetku sezone, no zbog mjera koje su naciju ostavile u domovima, počela je i prije.

- Mi smo odlučili s treninzima krenuti 4. svibnja, a tih nekoliko dana kasnije neće predstavljati osobit problem ili neko veliko zaostajanje za suparnicima - kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Slično je i u Šibeniku gdje Crnica samo što nije spremna.

- Kada se voda zagrije, a to je za dan-dva, krećemo s treninzima - obavijestio je Joško Kreković, trener Solarisa, koji, pak, želi znati za što će se pripremati uopće njegovi igrači.

- Ova je odluka super, za sve, međutim, ipak bi bilo zgodno znati i za što treniramo, kada će krenuti liga i tako. Da se znamo pripremiti. Kada trenirate, morate znati i zašto.

Prvi se, pak, u Hrvatskoj zapjenio bazen na Poljudu. Čast da opet uskoče u nj imali su jadranaši.

- Podijeljeni smo u grupe od po četiri igrača. Svakog dana rade tri grupe dok jedna odmara, slično je i s trenerima. Jedan dan jedan trener radi s jednom, drugi s dvije grupe, pa se onda sljedeći dan mijenjamo - govori njihov strateg Mile Smodlaka.

Evo nas doma, bolje volje smo odma... #stopcoronavirus # @ Bazen Gruž

Objavljuje VK Jug AOPonedjeljak, 27. travnja 2020.

Malo iza ručka nakon gotovo dva mjeseca od posljednje utakmice smočili su se i jugaši čiji će trener Vjekoslav Kobešćak reći:

- Ovo nam život znači. Imali smo suhe treninge svo ovo vrijeme putem video-linka, a sad se opet moramo naviknuti na vodu što je naše prirodno okruženje. Ne može se usporediti trening izvan vode i trening u vodi bez obzira na sva ograničenja.

Svi su, dakle, manje-više opet u pogonu, a stvore li se dovoljno sigurni uvjeti, veselimo se nastavku vaterpolske sezone u svom prirodnom okruženju - na otvorenom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe