Obavijesti

Sport

Komentari 72

Lovren srušio Liverpool na Anfieldu: Nevjerojatan osjećaj

Lovren srušio Liverpool na Anfieldu: Nevjerojatan osjećaj
3

Igrala se 54. minuta, a Southampton je dobio korner. Lallana je nabacio iz kuta, a Lovren se na rubu peterca oslobodio čuvara i glavom zabio za 1-0 vodstvo gostiju

VIDEO

Dejan Lovren zabio je prvijenac za Southampton. A ljepši trenutak za prvi gol za 'svece' nije mogao izabrati. Zabio je hrvatski reprezentativni branič za pobjedu svog kluba na Anfieldu protiv Liverpoola 1-0.

Igrala se 54. minuta, a Southampton je dobio korner. Lallana je nabacio iz kuta, a Lovren se na rubu peterca oslobodio čuvara i glavom zabio za 1-0 vodstvo gostiju.

- Presretan sam. Osjećaj je nevjerojatan. Hvala svim mojim suigračima i navijačima na podršci - napisao je Lovren na Twitteru nakon utakmice.

Bilo je do kraja utakmice prilika s obje strane, ali rezultat se nije mijenjao, pa je Southampton u 5. kolu Premiershipa stigao do iznenađujuće pobjede, druge u prvenstvu. Liverpoolu je to prvi poraz ove sezone.

Petrić debitirao za West Ham

West Ham je na domaćem terenu izgubio od Evertona 3-2, a na travnjaku su bila čak dva hrvatska igrača. Za 'čekićare' je od 63. minute igrao Mladen Petrić, dok je za goste prvo poluvrijeme odigrao Nikica Jelavić.

Domaćini su poveli u 31. minuti golom Morrisona. Gosti su izjednačili u 62. minuti golom Bainesa. Novo vodstvo domaćinu donio je Noble u 77. minuti iz penala. Drugim golom Bainesa Everton je u 83. minuti došao do novog izjednačenja. Pobjedu gostima samo dvije minute kasnije donio je Lukaku.

Pobjeda Chelseaja

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Fulham 2-0. 'Plavci' su tako prekinuli niz od tri utakmice bez pobjede, a golove su zabili Oscar u 52. te Mikel u 84. minuti.

Premiership, 5. kolo:

  • Norwich - Aston Villa 0-1
  • Liverpool - Southampton 0-1
  • Newcastle - Hull 2-3
  • WBA - Sunderland 3-0
  • West Ham - Everton 2-3
  • Chelsea - Fulham 2-0

Kranjčaru 20-ak minuta u pobjedi QPR-a

QPR je u 8. kolu Championshipa pobijedio na gostovanju kod Yeovila 1-0. Zabili su gosti iz penala u 75. minuti, a strijelac je bio Austin.

Niko Kranjčar u igru je ušao u 69. minuti te je tako debitirao za QPR, koji je nakon osam kola vodeća momčad Championshipa.

Olić u odličnoj formi: Dva gola Ivice za pobjedu Wolfsburga...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'