Obavijesti

Sport

Komentari 17

Prvo kod mame na teletinu, a onda pobijediti San Marino'

Prvo kod mame na teletinu, a onda pobijediti San Marino'
3

Imao sam bezbroj poziva, svi pitaju za ulaznice. Moji će napuniti jednu tribinu, kaže Duje Ćaleta-Car u najavi utakmice hrvatske U-21 reprezentacije protiv San Marina

VIDEO

Predivan je osjećaj vratiti se kao reprezentativac u svoj grad, u svoj klub, na teren na kojem si napravio prve korake i na kojem poznaješ svaku rupicu. Još kad te na trening dođu vidjeti brojni prijatelji i klinci iz kluba, stvarno mi je srce puno, kazao je igrač Red Bulla Duje Ćaleta-Car, koji se s U-21 reprezentacijom vratio u svoj Šibenik, gdje će večeras odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv San Marina.

Duju je i kod kuće čekalo ugodno iznenađenje.

- Mama je spremila teletinu ispod peke i tiramisu, a to mi je omiljena hrana. Na žalost, nije bilo previše vremena, malo smo popričali pa sam morao u hotel. Bilo mi je malo neobično, došao sam kući, a spavam u hotelu. Ali takav je život nas nogometaša - kaže Duje, koji vjeruje kako podrška reprezentaciji na Šubićevcu neće izostati.

- Imao sam bezbroj poziva. Prijatelji, rodbina, poznanici, susjedi, svi pitaju za ulaznice. Samo će moji napuniti jednu tribinu. Vjerujem da će biti sjajna atmosfera, a onda je na nama da i na terenu opravdamo očekivanja.

San Marino je protivnik koji ne bi smio zadavati brigu izabranicima Nenada Gračana, no nema opuštanja te razmišljanja o sljedećem protivniku, Španjolcima.

- Kvalitetniji smo, u gostima smo ih svladali 3-0, ali nema opuštanja. Ne smijemo misliti na Španjolce sve dok ne prođe utakmica protiv San Marina. Nadamo se osvajanju svih šest bodova, premda, pričao sam s cimerom Halilovićem koji jako dobro poznaje Španjolce i on me uvjerava da su jako dobri. No dobri smo i mi, jako smo dugo zajedno, dobro se poznajemo, za ovu priliku imamo i Kovačića i ne bojimo se nikoga - kaže Duje, koji je nedavno dobio poziv i izbornika Čačića, a i u klubu mu ide sve bolje:

- Igram svaku utakmicu standardno, dajem sve od sebe, trener me hvali, kaže da je zadovoljan i moj put ide samo prema gore. Ugovor me s Red Bullom veže do 2017., sada sam koncentriran samo na klub i reprezentaciju, ali sigurno da bih se u budućnosti želio okušati u nekoj jačoj ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ
ZVIJEZDA MAN. UNITEDA

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan "crvenih vragova" osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'
PROPUCALI MU AUTO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'

Prodao je zvijezde Benfice za desetke milijuna eura, radio u Šahtaru i PAOK-u, zimus stigao u Osijek, a prošli tjedan razišao se s trenerom Zekićem. U noći na utorak propucali su mu auto dok je bio na odmoru
Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu
ŽELI NASTAVITI IGRATI

Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu

U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan, rekao je Luka