Obavijesti

Sport

Komentari 4

PSG mora krvariti ako nas želi dobiti, ne dolazi se tu na izlet

PSG mora krvariti ako nas želi dobiti, ne dolazi se tu na izlet
6

Veselin Vujović u svom je stilu najavio utakmicu protiv PSG-a u Areni (srijeda, 18.45) te rekao da 'nitko u Zagreb ne može doći na izlet' te da 'se Zagreb nikoga ne boji pred 16.000 ljudi'

VIDEO

Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja spada u dva ili tri glavna favorita za osvajanje Lige prvaka. Pariz je sjajna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama i mislim da je suvišno trošiti previše riječi o tome gdje prijeti opasnost u momčadi u kojoj igraju Karabatić, Hansen, Narcisse, Abalo, Vori ili Omeyer, rekao je Veselin Vujović u najavi novog rukometnog spektakla u Areni.

Momčad Zagreba u 11. kolu Lige prvaka ugostit će moćni francuski PSG u srijedu (18.45). Zagrepčani su jedva dočekali povratak rukometa u grad, a dokaz tome je rasprodana dvorana par dana prije utakmice.

- Nemamo pravo da se nekoga bojimo pred 16.000 naših navijača, dapače naša je obveza da pred našom publikom pokažemo da smo prava ekipa i da pokušamo kreirati još jedan veliki rezultat - kaže Vujović koji je svoju momčad prošli tjedan odveo na mini-pripreme u Ivanić.

U momčad se nakon ozljeda vraćaju Mandalinić i Valčić, reprezentativci su se vartili s Eura i tek treba vidjeti u kakvom je Zagreb stanju.

- Mi utakmicu možemo dobiti samo ako izađemo na teren da ju dobijemo. Ako uđemo u utakmicu s mišlju da trebamo odigrati fino i pružiti dostojan otpor, onda nam se ne piše dobro. Od prve minute moramo nastupiti drsko i bezobrazno, ući čvrsto u svaki duel s njima i pokazati im da se u Zagreb ne dolazi na izlet. Moramo Parizu jasno dati do znanja da ako žele pobjedu, moraju za nju dobro krvariti. Jedino u takvim uvjetima i s takvim stavom, te naravno uz pomoć 16 tisuća ljudi s tribina mi možda možemo ovaj susret dobiti. S druge strane ako ne mislimo muški ulaziti u prekršaje, ako se mislimo prepasti Omeyera i Karabatića, onda smo svoju priču završili prije nego je ona uopće i počela. Vjerujte mi da ovo ne pričam radi javnosti već isključivo zbog mojih igrača - u borbenom je tonu Vujović.

Jedan od onih koji nisu bili na Europskom prvenstvu, a velika je snaga Zagreba je Filip Ivić. Mladi Zagrebov golman posebno je raspoložen u Areni te je jedan od rijetkih kojem zahtjevna zagrebačka publika redovito skandira.

- Drago mi je da je dvorana rasprodana par dana prije utakmice. Nama igračima po cijeli dan zvone telefoni i svatko od nas bi mogao podijeliti još 100 ulaznica da ih imamo - rekao je Ivić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija