Obavijesti

Sport

Komentari 86

Pucamo svakih 5 minuta: Ako ovako ostane idemo na Talijane

Pucamo svakih 5 minuta: Ako ovako ostane idemo na Talijane
1

Conteovi izabranici osvojili su skupinu E čiji se pobjednik u nastavku ždrijeba križa s drugoplasiranom momčadi naše skupine D. Ta bi se utakmica igrala 27. lipnja u 18 sati u Saint Denisu

VIDEO

Nakon 24 utakmice po skupinama, završeno je drugo kolo francuskog Eura. Posljednju su utakmicu odigrali Portugal i Austrija u kojoj nije pao niti jedan gol. 

Na turniru je dosad palo 47 golova (1.96 u prosjeku), a razdoblje u kojem reprezentacije najčešće zabijaju je od 76. do 90. minute. Palo je 11 golova u tom periodu kroz 24 odigrane utakmice.

Nijemci (63%), Portugalci (62%) i Španjolci (62%) u vrhu su što se tiče posjeda lopte, dok Portugalci imaju najviše udaraca prema golu protivnika (50), od čega je 20 Ronaldovih.

Hrvatska druga po broju udaraca prema golu

Hrvatska je odmah iza njih, broje 37 pokušaja od čega 19 pored gola, 12 u okvir. Šest puta Vatreni su izblokirani od protivnika prilikom šuta. To znači da Vatreni tuku po golu u prosjeku svakih 4,8 minuta.

Na listi strijelaca nakon dva kola situacija je izjednačena. Dimitri Payet, Romelu Lukaku, Alvaro Morata, Bogdan Stancu i Gareth Bale zabili su po dva gola. 

Najveći broj obrana među golmanima ima Islanđanin Hannes Halldorsson (14), dok dvije manje ima austrijski junak protiv Portugala, Robert Almer.

Najizgledniji protivnik u osmini finala Vatrenih je Italija

Kad je riječ o potencijalnim protivnicima Vatrenih u osmini finala, situacija postaje zanimljiva. Prema trenutnoj postavci stvari, protivnik Hrvatske bila bi reprezentacija koja nas nikad nije pobijedila, Italija. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Conteovi izabranici osvojili su skupinu E čiji se pobjednik u nastavku ždrijeba križa s drugoplasiranom momčadi naše skupine D. Ta bi se utakmica igrala 27. lipnja u 18 sati u Saint Denisu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

No, ukoliko Hrvatska završi na trećem mjestu i kao takva izbori plasman u osminu finala (mora biti među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije od njih šest), tražili bi protivnika između Engleske i Francuske, prvoplasiranih ekipa skupine A i B.

Ali, prvo treba završiti posao u skupini...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna