Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Putovali 230 km, skinuli se pa otišli kući jer ne radi semafor?!

Košarkaši Ribola Kaštela putovali su 230 kilometara na susret u Gospino polje. Odjenuli se u dresove, zagrijali, a potom zajedno sa službenim osobama otišli kući

Foto: Zvonimir Pandza/PIXSELL
22 komentara

Trebao je to biti spektakl. U Gospino polje na utakmicu stigli su košarkaši Ribola Kaštela, istrčali na teren, zagrijali se, a potom se vratili u Kaštela.

Kad je o hrvatskoj košarci riječ, navikli smo na sve i svašta. No, utakmica u Gospinom polju ponudila je još jedan novi element. Naime, susret Prve hrvatske lige košarkaša između Dubrovnika i Ribola Kaštela nije se igrao jer nije radio semafor koji mjeri vrijeme napada.

Tako su se igrači zagrijali, a potom, zajedno sa službenim osobama napustili dvoranu.

Inače, prije dva tjedna ručno se mjerilo vrijeme i utakmici 1. kola Premijer lige rukometaša između Dubrovnika i Umaga. Vrijeme je ručno mjerio delegat i ne bi bilo ništa sporno da domaćin kod 27-27 nije zabio gol za pobjedu. Ili možda nije? Nastala je zbrka, a čekalo se što će reći delegat, koji mjeri vrijeme, a on je rekao: ‘Isteklo je vrijeme’.

Gospino polje pamti i incident iz 2009., nakon košarkaške utakmice Dubrovnika i Šibenika. Naime, srušila se cijela konstrukcija koša koja je umalo ubila jednog trenera. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Ilustracija

Naši partneri pišu
Message