Obavijesti

Sport

Komentari 107

Rađa: Vettel je klasa, pobacao je tuđe limenke i boce u smeće

Rađa: Vettel je klasa, pobacao je tuđe limenke i boce u smeće
1

Rađa je iz prvog reda gledao 'najveći oktanski cirkus na svijetu', a posebno ga je oduševio Nijemac Sebastian Vettel, koji je nakon intervjua pokupio tuđe smeće i odložio ga u kantu

Naš proslavljeni košarkaš i predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku unutar Hrvatskog košarkaškog saveza Dino Rađa gostovao je na Velikoj nagradi Belgije ovog vikenda u kojoj je Charles Leclerc stigao do svoje prve pobjede u karijeri.

Leclerc izdominirao VN Belgije i prvi put pobijedio u karijeri
Leclerc izdominirao VN Belgije i prvi put pobijedio u karijeri

Rađa je iz prvog reda gledao 'najveći oktanski cirkus na svijetu' te se kao gost Davorina Štetnera susreo s mnogim sadašnjim i bivšim zvijezdama i velikanima sporta.

Rađa se tako fotografirao s Davidom Coulthardom, Mikkom Hakkinenom, sir Frankom Williamsom i drugima, a kako navodi u objavi na Facebooku posebno ga je oduševio Sebastian Vettel. Kao veliki ferrarijevac, Rađa je sada stekao još veću naklonost prema 'momčadi propetog konjića' i to upravo zbog Nijemca.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"F1 Spa Francorchamps

Doživljaj F1 iz pit lane-a je nevjerojatan. Pristup uživo svin ekipama i šetanje po stazi. Hvala Davorinu Štetneru na gostoprimstvu. Ima san priliku upoznat masu legendi ovog sporta. Međutim ono što ću sad napisat me oborilo s nogu više od bilo čega. 

Dakle, nakon kvalifikacija dolaze vozači na intervjue s novinarima u jednu ograđenu zonu. Hamilton, Bottas, Leclerc, Vettel itd. Oduvik navijan za Ferrari, a sad još više radi Vettela. Lik završi zadnji pričat s novinarima i krene u svlačionicu. Vidi na podu desetak limenki i plastičnih boca pa se vrati nazad pokupit sve to što su drugi pobacali i spremi u smeće. Lik ima more novaca, ali je*iga klasu je vjerojatno naučija doma. Respect."