Obavijesti

Sport

Komentari 59

Radonjić je preokrenuo protiv Zagreba, Istra pobjegla s dna

Radonjić je preokrenuo protiv Zagreba, Istra pobjegla s dna
1

Istra 1961 svladala je Zagreb 2-1 u prvoj od dvije utakmice 27. kola HNL-a koje se igraju u petak. Zagreb je vodio do zadnjih 20-ak minuta, a onda je Radonjić okrenuo

VIDEO

Još 18 minuta do kraja, Zagreb vodi. Tri minute poslije vodi Istra 1961. Zanimljivu su utakmicu odigrali Puljani i "pjesnici" u prvoj od dvije utakmice 27. kola MAXtv Prve lige koje su na rasporedu na Veliki petak. Domaćini su na kraju slavili 2-1.

Nakon samo sedam minuta utakmice Zagreb je poveo golom Valentina Stepčića kojega je Obšivač pogodio u pokušaju izbijanja lopte, no samo je pogoršao situaciju jer se lopta odbila ravno pred napadača Zagreba koji je zabio u HNL-u prvi put nakon gotovo četiri mjeseca.

Činilo se kako će momčad Dražena Medića i Željka Kopića rutinski osvojiti tri boda u utakmici koja nije ponudila previše visok tempo, no završnica je po tko zna koji put u HNL-u donijela preokret.

Dejan Radonjić u 72. minuti zabio je izjednačujući gol s desetak metara kroz šumu nogu nakon što ga je poslužio Bojan Pavlović. A već u idućem napadu sve se potpuno preokrenulo.

Dobio je Radonjić loptu na lijevu stranu šesnaesterca gdje ga je u izglednoj situaciji za gol srušio Bruno Boban. Ivan Bebek dosudio je penal za Istru i pritom isključio Bobana. Radonjić nije mario za pravilo da igrač nad kojim je skrivljen faul za penal ne izvodi najstrožu kaznu te je poslao Livakovića u jednu, a loptu u drugu stranu za erupciju oduševljenja na Aldo Drosini.

Bio je to jubilarni deseti Radonjićev gol u ovoj prvenstvenoj sezoni, a današnja dva bila su mu prva u ovoj godini.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, tek je Dražen Medić zbog prosvjedovanja dobio crveni karton. Istra je tako sa začelja ljestvice pobjegla na osmo mjesto i dva boda više od dvojca u opasnoj zoni (Osijeka i Zadra). Zagreb je ostao na petoj poziciji s 33 boda, tri više od Slavena i četiri manje od Hajduka koji ima utakmicu manje.

U drugoj utakmici dana od 18 sati sastaju se Lokomotiva i Zadar.

MAXtv Prva liga, 27. kolo:

  • Istra 1961 - Zagreb (Radonjić 72', 74' / Stepčić 7')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'