Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Radošević je tada pretjerao, potukli smo se u svlačionici'

'Radošević je tada pretjerao, potukli smo se u svlačionici'
1

Bio je jako mlad igrač, koji je tek stigao u Napoli iz Hrvatske, i možda nije razumio da treba napraviti korak unatrag, slušati i upijati te da to ne znači da nemaš karakter, rekao je Hamšik za Radoševića...

VIDEO

Bivši hrvatski reprezentativac Josip Radošević (26) je od 2013. do 2016. bio član Napolija, ali nije ostavio veći trag. Njegovo razdoblje u Napulju bilo je prožeto posudbama, a za Napoli je skupio deset nastupa. Otišao je iz Hajduka za dva milijuna eura kao dečko od 18 godina. Nova država, drugačija igra, a on sam. Nije se uspio dokazati.

Iako je više bio na posudbama nego u Napoliju, Hrvat baš i nije ostao u lijepom sjećanju legendi kluba i bivšem kapetanu Mareku Hamšiku (32) koji je priznao kako ga je jednom Radošević toliko iživcirao da su se potukli.

sscnapoli.it

- Bio sam kapetan i vođa, ali sam poštovao sve i uvijek pružao sve od sebe da se svi u svlačionici poštuju. No kad shvatite da netko misli da ste slabi zato jer često šutite, onda se toj osobi mora pokazati kako stoje stvari. Tako su neki bili uvjereni da mogu raditi što žele jer neću odmah reagirati. Međutim, kad prijeđu granicu, onda podignem glas, a ponekad i ruke - napisao je Slovak u svojoj autobiografiji pa nastavio:

- Taj momak je bio previše nabrijan i drzak te je oštro startao na meni tijekom jednog treninga. Nakon toga se hvalio fizičkom dominacijom, a potom u svlačionici pokazivao što ima među nogama. Znate, ne volim tučnjave, ali s Radoševićem nisam imao drugo rješenje.

Football Soccer - SSC Napoli v FC Dynamo Kyiv - Champions League

Radoševiću je ugovor istekao 2016. godine kada je otišao u Red Bull Salzburg, a godinu nakon u Hajduk.

- Bio je jako mlad igrač, koji je tek stigao u Napoli iz Hrvatske, i možda nije razumio da treba napraviti korak unatrag, slušati i upijati te da to ne znači da nemaš karakter. Izgubio sam strpljenje i došlo je do fizičkog sukoba, a suigrači su ostali zapanjeni. Nikad me nitko nije vidio tako bijesnog u Napoliju - zaključio je Hamšik.

Danas je Radošević član danskog Brondbyja, a Hamšik je 2019. godine napustio Napulj i otišao u kineski Dalian. Jedan je od najboljih igrača u povijesti kluba te rekorder u broju nastupa. Od 2007. do 2019. skupio je ukupno 520 utakmica i uz to zabio 121 gol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja