Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Radošević mora nama zahvaliti jer je tako dobro branio...'

'Radošević mora nama zahvaliti jer je tako dobro branio...'

Jako cijenim Istrina trenera Gonzala Garciju koji radi odličan posao. Ima kontinuitet, a sada su golovi Ercega samo tada dodana vrijednost. Oni su kao i mi puni samopouzdanja, rekao je Mario Kovačević

VIDEO

Mnogo bure diglo se oko odlaska vratara Božidara Radošević iz Nogometnog kluba Varaždin. Epilog cijele situacije je taj da su Radošević i varaždinski prvoligaš sporazumno raskinuli ugovor. 

- Ne bih puno pričao o tome. Želimo mu sve najbolje u karijeri, a skorašnje vrijeme će pokazati da smo napravili ispravnu odluku – istaknuo je sportski direktor Nikola Šafarić koji je stao na stanu trenera Marija Kovačević. 

- Treneru smo zapaprili jer ima kvalitetan kadar, pa tako na poziciji golmana. Nije mu bilo lako odlučiti, ali to je bio njegov izbor, koji je bio apsolutno ispravan - istaknuo je Šafarić. 

Gorica i Varaždin sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a

Cijeli slučaj Radošević komentirao je i trener Kovačević. 

- Moram reći da zadnju premiju moram dati treneru vratara Stanku Posavcu, jer on je najzaslužniji što danas imam slatke brige. Kad sam stigao u Varaždin trener Posavec mi je rekao da neće biti problema na vratarskoj poziciji jer tu je Karlo Sentić. Kasnije kad je Sentić otišao u Hajduk rekao je da neće biti problema jer tu je Zelenika. Sve se pokazalo ispravnim. Tako i zadnju utakmicu protiv Slavena zajednički smo donijeli odluku da će braniti Zelenika. Na kraju krajeva i Radošević može zahvaliti treneru vratara što ga je doveo u stanje da pruža vrhunske partije - dodao je Kovačević koji ističe da je teren mjerilo svega. 

Gorica u 90. minuti promašila penal za pobjedu, vratar Varaždina Radošević obranio Sukov udarac

- Imam 30 igrača i naravno da neki nisu zadovoljni kad ne igraju. Trudimo se stvari rješavati u svlačionici. Ne brinem se ja za našu vratarsku poziciju. Zelenika je naš broj jedan, tu je sada drugi golman Marino Bulat te junior Domagoj Mamić - dodao je Kovačević . 

Od novih igrača pristigao je Rafa Pereira, veznjak koji je ponikao u Portu, a zadnji angažman imao je Victoriji Guimarães. 

- Sve ćemo napraviti da ga dovedemo u optimalno stanje. Vjerujem da će nam biti pojačanje - dodao je Kovačević čiju momčad čeka utakmica 20. kola SuperSport HNL-a kod Istre 1961. 

- Jako cijenim Istrina trenera Gonzala Garciju koji radi odličan posao. Ima kontinuitet, a sada su golovi Ercega samo tada dodana vrijednost. Oni su kao i mi puni samopouzdanja jer su pobijedili Hajduk. No, mi gledamo isključivo sebe i učinit ćemo sve da dođemo do pozitivnog rezultata - zaključio je Kovačević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika