Obavijesti

Sport

Komentari 23

Raketi pokazali vrata u Barçi: Spreman saslušati sve ponude

Raketi pokazali vrata u Barçi: Spreman saslušati sve ponude
1

Valverde je pokazao na koje igrače računa, a koji su mu u drugom planu i jasno je u kojoj je kategoriji Rakitić, piše Marca, a Mundo Deportivo kaže kako bi mogao u Inter kao dio paketa s Lautarom Martínezom

VIDEO

Barcelona je odigrala 12 utakmica ove sezone, trener Ernesto Valverde (55) otkrio je karte i postalo je jasno koji su mu igrači u planovima, a koji nisu. Ivan Rakitić (31) pada u drugu kategoriju, piše poznati španjolski sportski dnevnik Marca, koji se bavi problemima hrvatskog reprezentativca.

Pokretanje videa...

03:43

Ivan je, tvrde, prvi na listi za odlazak s Camp Noua u siječnju. Mogao je otići prošlog ljeta, Barcelona je dobila brojne ponude, među kojima je najkonkretnija bila ona Paris Saint-Germaina, ali Hrvat je odlučio ostati u Kataloniji i pokušati izboriti mjesto u postavi.

Frenkie de Jong (22), Arthur Melo (23) i Sergio Busquets (31) preferirana su trojica u veznom redu ove sezone pod Valverdeom, a Rakitić je odigrao samo 206 od mogućih 1080 minuta (19,1 posto).

Barça ima sedmoricu veznih igrača i Valverde je priznao da je to previše. Osim Rakete, na ledu su i Čileanac Arturo Vidal (32) te Španjolac Carles Aleñá (21).

- Ne znam što će biti. Teško je i neugodno, želim biti u klubu i igrati, a ne samo da budem dio te momčadi. Dat ću sve od sebe da u idućim utakmicama pokušam promijeniti tu situaciju. Imam ugovor još par godina, nema boljeg mjesta za igrati od Barcelone, najboljeg kluba na svijetu... Nisam očekivao takav razvoj situacije, ja želim igrati, pobjeđivati i ne mogu biti miran, zahvaliti se, šetati gradom i hvaliti im more - rekao je nedavno Rakitić i dodao:

- Razgovarao sam s ljudima u klubu, ostao sam iako sam razmišljao i o drugim situacijama. Želim najbolje u klubu, boriti se, da momčad vidi da sam spreman kad god treba istrčati na teren, zahvaliti se publici za prošli vikend i kako su me primili, to nije bilo slučajno. Ako vidim da se ništa ne može promijeniti, onda ćemo ponovno sjesti i razgovarati.

Pokretanje videa...

00:14

Ivan ima ugovor s Barcelonom do kraja lipnja 2021., ali njegovo se vrijeme u klubu nakon pet godina bliži kraju, tvrde Španjolci, a zainteresirani za njegovo dovođenje su Juventus, Manchester United i Inter.

Španjolski mediji ovaj su tjedan već izvijestili kako postoje kontakti Barcelone i Intera oko transfera hrvatskog veznjaka, a Mundo Deportivo u nedjelju ide korak dalje i donosi kako bi dio transfera mogao postati napadač "nerazurra" Lautaro Martínez (22).

Barcelona, naime, želi ojačati napad novom "devetkom" zbog godina Luisa Suáreza (33). Kylian Mbappé (20) iz PSG-a je Barcelonin san, a na meti su i Harry Kane (26) iz Totenhama i Marcus Rashford (21) iz Manchester Uniteda.

Argentinac Martínez, strijelac šest golova ove sezone za Inter, mogao bi biti dio posla oko Rakitića ili Vidala u suprotnom smjeru, piše Mundo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora