Obavijesti

Sport

Komentari 17

Rakitić: Bolta neću ni pokušati uhvatiti, bio bih na Youtubeu...

Rakitić: Bolta neću ni pokušati uhvatiti, bio bih na Youtubeu...
1

Jedva čekam tu utakmicu protiv Manchester Uniteda. Sigurno je da neću sprintati za Usainom Boltom. To bi moglo biti smiješno, baš za Youtube, kaže nam Rakitić

VIDEO

Supruga i ja sad već odbrojavamo sate. Ne odmičem se od nje, stalno sam u kući, ovih ćemo dana dobiti curicu, javio nam se jučer iz Seville Ivan Rakitić (25).

Raketa će se sutra ipak morati pojaviti na treningu Seville. Pripreme su počele prije nekoliko dana, a on je dobio pet dana odmora više od ostalih.

- Nisam nikamo putovao. Stalno sam bio u Sevilli. Otišao sam samo dva-tri puta do stadiona na razgovor s predsjednikom. Imali smo mnogo tema za razgovor - rekao je Raketa, kojeg za točno mjesec dana čeka spektakl na Old Traffordu.

Manchester United organizira utakmicu u čast Rija Ferdinanda, a za engleskog prvaka zaigrat će i najbrži čovjek današnjice - Usain Bolt. Jamajčaninu će se tako ispuniti želja, zna se da je veliki navijač “crvenih vragova”. Tvrdi da bi zbog brzine mogao biti prevaga u ovoj utakmici.

- Jedva čekam tu utakmicu. Bit će jako zanimljivo. Bolt je baš velika faca, svi ga vole, a sad ću igrati protiv njega - rekao je Ivan Rakitić i nastavio:

- Samo jedno je sigurno. Neću sprintati za Boltom. To bi moglo biti smiješno, baš za Youtube. Imam osjećaj da bih bio malo ‘kratak’ i zato je to najpametnije izbjeći.

Ivanov ugovor sa Sevillom traje još dvije godine, a gazda Del Nido smatra ga zaštitnim znakom kluba. I zato mu je ponudio produljenje ugovora.

- Blizu smo dogovora. Predsjednik me jako cijeni i obećao mi je da će momčad graditi oko mene. Mislim da bismo se uskoro mogli sve dogovoriti. Bilo je mnogo upita za mene. Ne bih baš o imenima klubova, ali zna se da mi je u Sevilli sjajno i čini se da ću još dugo nositi dres ovoga kluba.

Jesus Navas otišao je u Manchester City, istim bi putem mogao i Negredo, odlaze najbolji igrači. Kako će Sevilla izgledati iduće sezone?

- Dovest ćemo neka pojačanja. Predsjednik mi je i to obećao - kaže Rakitić.

Bliži se i utakmica sa Srbijom, za dva mjeseca čeka nas paklena atmosfera u Beogradu.

- Spremit ćemo se dobro za tu utakmicu. Protiv Škotske nam se nije smio dogoditi kiks, a sad ćemo to pokušati ispraviti - kaže veznjak Seville.

Lokal mu radi jako dobro, biznis ide, ali će i na poslovnom planu uskoro biti nekih promjena.

- Otkad je supruga zbog trudnoće doma, restoran vodi njezina sestra Irena. Sve ide dobro i mogu biti vrlo zadovoljan. Ipak, odlučio sam da se više tim neću baviti kao do sada. Ostavit ću lokal ženinoj sestri. Ona će to voditi, a mi ćemo joj pomagati koliko budemo mogli - otkriva Ivan i dodaje:

- Kada dobijem dijete, posvetit ću se samo njemu, ženi i nogometu. Neću imati vremena za lokal i zbog toga sam se odlučio da je bolje da ga vodi ženina sestra. Curica će ipak biti važnija od svega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...