Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rakitić dvaput asistirao u pobjedi Schalkea na startu

Rakitić dvaput asistirao u pobjedi Schalkea na startu
1

Mladi hrvatski veznjak dodavao je za prvi i treći gol svoje momčadi u uvjerljivoj pobjedi protiv Hannovera. Igrali su i Cvitanović i Rivić...

VIDEO

Ivan Rakitić ostavio je najbolji dojam od hrvatskih nogometaša u utakmicama prvog kola njemačkog nogometnog prvenstva. Nogometaši Schalkea uvjerljivo su startali u novu sezonu domaćom pobjedom protiv Hannovera 3-0. Jedan od najboljih igrača domaćina na terenu bio je upravo hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je upisao dvije asistencije.
Rakitić je asistirao za vodeći pogodak Schalkea već u drugoj minuti utakmice. Ubacio je loptu Rakitić iz kornera, a glavom ju je pospremio Marcelo Jose Bordon iz neposredne blizine u gornji desni kut. Slična je situacija bila i kod trećeg pogotka Schalkea kada je Rakitić s lijeve strane nepogrešivo pronašao glavu Kevina Kuranyja, za njegov drugi pogodak na utakmici.
Borussia Dortmund slavila je na gostovanju kod Bayer Leverkusena 2-3, bez sudjelovanja Hrvata. Robert Kovač cijelu je utakmicu odgledao s klupe, a Mladen Petrić, koji će se ovih dana priključiti Ivici Oliću u HSV-u, nije bio niti među rezervama.
Werder iz Bremena je bez sudjelovanja Jurice Vranješa remizirao 2-2 na gostovanju kod Arminije iz Bielefelda. Iako je Werder vodio dva puta pogocima Šveđanina Markusa Rosenberga, Arminia je pogocima Wichiniareka uspjela izjednačiti. Andre Mijatović nije zaigrao u sastavu Arminije.
Novi prvoligaš Hoffenheim je uvjerljivo slavio na gostovanju kod Energie Cottbusa 3-0, kod kojeg je cijelu utakmicu odigrao Mario Cvitanović. Stiven Rivić ušao je u igru u 58. minuti, a Piplica i Radeljić utakmicu su odgledali s klupe.

ARMINIA - WERDER 2-2 (Wichniarek 74, 81 / Rosebnerg 62, 80)
LEVERKUSEN - BORUSSIA D. 2-3 (Helmes 21, Kiessling 83 / Valdez 4, Kringe 36, Subotić 49)
ENERGIE - HOFFENHEIM 0-3 (Salihović 12, Ibišević 16, 76)
SCHALKE - HANNOVER 3-0 (Bordon 2, Kuranyi 7, 64)
WOLFSBURG - KÖLN 2-1 (Genter 48, Misimović 78 / Novakovič 20)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...