Obavijesti

Sport

Komentari 6

Rakitić i Perišić u bitku za pehar Lige prvaka, ali i svoj ugovor...

Rakitić i Perišić u bitku za pehar Lige prvaka, ali i svoj ugovor...
7

Obojica su, čini se, bliže odlasku nego ostanku, iako žele ostati. Nitko u Bayernu ove sezone nije toliko puta ušao s klupe kao Perišić, a Rakitić se ne da, ali konkurenti ga polako pretiču...

VIDEO

Želim osvojiti Ligu prvaka i ostati u Barceloni, kratko je i jasno poručio Ivan Rakitić uoči uzvratnog okršaja osmine finala s Napolijem.

Pokretanje videa...

Rakitić na krstarenju 00:54

Leo Messi je to riješio, Raketa je asistirao Lengletu za prvi gol, Barca je pobijedila 3-1 i ušla u četvrtfinale. A ključ za ostvarenje oba Ivanova cilja je baš Messi.

Raketa mu godinama čuva leđa i hrani ga loptama, nauživali su se skupa trofeja i proslava, čak su i susjedi. A s raspoloženim Messijem, Barca može do pehara. Što bi možda i olakšalo pregovore Rakitića o novom ugovoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - Sevilla v FC Barcelona

Ovaj mu ističe idućega ljeta, Sevilla je zagrizla i čeka. Raketi su 32 godine, ove sezone više nije nezamjenjivi kotačić, kako su mu tepali prijašnjih sezona, 15 je igrača u svlačionici na tržištu vrednije od njega, a trener ga je 15 puta vadio iz igre i tek osam puta u 42 utakmice držao svih 90 minuta na terenu. Samo su Sergio Busquets (18) i Antoine Griezmann (22) više puta bili zamijenjeni.

Copa del Rey - Round of 16 - FC Barcelona v Leganes

Nadalje, više su minuta na terenu proveli i Vidal i De Jong i Busquets. Vidal je zabio osam golova, Lenglet četiri, Arthur četiri, Busquets dva, De Jong dva, čak i Alba i Carles Perez po dva, a Raketa samo jedan. Ni u jednoj sezoni dosad na Nou Campu nije bio ispod četiri gola, a znao ih je zabiti i devet. Zato je rastanak realan, a stvar bi moglo spasiti osvajanje Lige prvaka. Tamo je prva iduća prepreka Bayern.

FC Bayern Munich - FC Chelsea

I još jedan Hrvat iste sudbine. Ivana Perišića (31) također klub više neće nego što ga hoće, posudba ističe, a ni Perišić ni Inter nisu ludi za opcijom povratka u Italiju. Kao ni Bayern da iskrca 20 milijuna eura za otkup...

I od Perišića je u slvlačionici vrjednije 15 suigrača, a njih je 13 ove sezone odigralo više minuta, pa i Coutinho, Coman i Gnabry. Najviše je puta (16) od svih suigrača ušao s klupe.

I dok je čudesni Robert Lewandowski utrpao 53 gola, ostali su podijelili mrvice. Gnabry je zabio 20, Müller 12, Coutinho devet, Goretzka osam, Coman i Perišić po sedam. Müller je imao čak 25 asistencija, Kimmich i Gnabry po 13, Goretzka i Perišić po deset.

FILE PHOTO: DFB Cup - Semi Final - Bayern Munich v Eintracht Frankfurt

Ne da se Perja, ali kakva je to bitka za pozicije! I bitka dva vatrena asa za status u klubu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida