Obavijesti

Sport

Komentari 43

Rakitić: Istina, zaustavili smo Barcu, ali nismo ni mi slavili

Rakitić: Istina,  zaustavili smo Barcu, ali nismo ni mi slavili
3

Barcelona je odigrala 0-0 sa Sevillom na Nou Campu. Messi je promašio penal u 95. minuti i prepustio Realu prvo mjesto na ljestvici. Rakitić je promašio odličnu šansu

VIDEO

Barcelona je napadala, kružila oko Sevillina šesnaesterca, stvarala šanse, ali nije to bila njena večer. Najbolja momčad na svijetu nije uspjela zabiti čak ni iz penala. U 95. minuti loptu je na bijelu točku namjestio Leo Messi, ali golman Javi Varas, apsolutni junak utakmice, obranio je i taj udarac.

- Uh, spasio nas je. Naravno da smo mu svi zahvaljivali u svlačionici, nema šanse da bismo izbjegli poraz da on nije bio tako dobar - javio se Ivan Rakitić jutro nakon velikih 0-0 na Nou Campu.

Uvijek je isto s Barcom. Dominirali su, ali mi smo se odlično branili i zasluženo uzeli bod, rekao je Rakitić 

Trener Marcelino dao mu je zadnjih 20 minuta, a Raketa je u samoj završnici imao odličnu šansu da donese pobjedu Sevilli. No  Valdes mu je obranio.

- Šteta zbog te šanse, ali ne zamjeram ništa treneru iako bih volio da sam igrao od početka. On misli da još nisam potpuno spreman nakon ozljede, pa me polako uvodi u momčad - rekao je Raketa i dodao:

- Ne, nije bilo nikakvog slavlja. Ovo je fenomenalan uspjeh, nije lako uzeti bod Barceloni na Nou Campu, ali to nam ništa neće značiti ako u utorak ne pobijedimo Racing.

Barcelona je u prvenstvu remizirala već treći put u osam kola, a šansu je iskoristio Real. Pobjedom 4-0 u Malagi Madriđani su preuzeli prvo mjesto.

- Nemam što zamjeriti svojim igračima, s druge strane je bio protivnik koji je sjajno igrao u obrani i golman, koji je bio briljantan - rekao je trener Barcelone Josep Guardiola.

Dva crvena kartona  u sudačkoj nadoknadi

Nekoliko sekundi prije nego što je Messi zapucao penal, nastala je velika gužva. Sudjelovali su gotovo svi igrači, a isključena su dva iz Seville - napadač Kanoute i branič Navarro.

- Čudi me što su igrači Barcelone toliko nervozni, ono je zaista bilo ružno - kaže Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...