Sport

Komentari 36

Rakitići na Šolti! Ivan Raquel nosio na vratu i vikao 'Croatia'

Rakitići na Šolti! Ivan Raquel nosio na vratu i vikao 'Croatia'

Odlično raspoloženi Rakitići okupljenim su obožavateljima vikali 'Croatia, Croatia', a nakon izlaska iz mora naš reprezentativac se strpljivo fotografirao sa svima koji su čekali u redu da ga pozdrave

Ni neugodno iskustvo od prije tri godine nije spriječilo Ivan Rakitića da s obitelji ponovno doputuje na ljetovanje u Hrvatsku.

Hrvatski nogometni reprezentativac je u novouređenu vilu na otoku Šolti stigao sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom, a na brodu kojim su pristigli vijorile su se hrvatska i španjolska zastava.

Čitavo društvo je bilo odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj.

Mještani Nečujma su s oduševljenjem dočekali dolazak veznjaka Barcelone koji se nakon kupanja veseo fotografirao sa svima koji su čekali u redu.

Rakitići su u srpnju 2016. godine doživjeli neugodno iskustvo na ljetovanju u Hrvatskoj. Naš reprezentativac je tada s obitelji ljetovao na otoku Ugljanu, a huligani su tada razbili prozore na kući koju je iznajmio i to dok su Ivan i obitelj bili u kući! Šokirani Rakitići u roku od pola sata su tada napustili otok.

 

Najčitaniji članci