Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ramos spriječio tučnjavu nakon utakmice: Mbappé i Neymar se ne podnose, penal sve zakuhao

Ramos spriječio tučnjavu nakon utakmice: Mbappé i Neymar se ne podnose, penal sve zakuhao

Iskusni Španjolac morao je smirivati situaciju u svlačionici, a francuski je napadač kod sportskog direktora odmah zatražio da se Neymara proda još u ovom prijelaznom roku

Dvije pobjede i deset golova u mreži protivnika, reklo bi se da je PSG odlično startao u sezonu. Pobijedili su Montpellier (5-2) kod kuće, ali ono što je mnogima upalo u oči bilo je koškanje između Kyliana Mbappéa (23) i Neymara (30), a nije s novim 'sportskim direktorom' u napadu Parižana bolje prošao ni Lionel Messi (35).

Inter jedva dobio Lecce, Nikola Vlašić debitirao u pobjedi Torina
Inter jedva dobio Lecce, Nikola Vlašić debitirao u pobjedi Torina

U 23. minuti utakmice penal je imao upravo mladi francuski napadač, ali obranio mu je to gostujući golman Jonas Omlin (28). Novi je penal stigao u 43. minuti, a Messi je stajao nedaleko bijele točke te ga je Mbappé samo 'otresao' ramenom, dok je Neymar uzeo loptu. Nije to najbolje sjelo Mbappéu koji je htio izvesti penal.

Bili su u maloj raspravi, ali ipak ga je prepustio Brazilcu, a on je zabio gol. A nakon 90 minuta je zbog toga došlo do koškanja. Kako piše Le Parisien, Sergio Ramos (36) morao je stati između dvije zvijezde i spriječiti fizički obračun. Pravi sportski direktor Luis Campos ih je odmah pozvao na razgovor i objasnio da moraju riješiti nesuglasice.

Pre Season Friendly - Urawa Red Diamonds v Paris Saint-Germain

Navodno su to i napravili, ali pojavila se i informacija da je Mbappé, koji je posljednjim ugovorom dobio velike ovlasti, zatražio da se Parižani riješe Neymara još ovog prijelaznog roka. 'Isplivao' je i video koji pokazuje da se ne vole još otprije, kad nisu željeli zajedno odraditi ni vježbu u paru.