Obavijesti

Sport

Komentari 33

Ranjeni 'bili' na Rijeku: Imamo plan kako zaustaviti Tomasova

Ranjeni 'bili' na Rijeku: Imamo plan kako zaustaviti Tomasova
1

Znali smo da će težak teren uzeti svoj danak kad je u pitanju zdravlje igrača, tako da na put vodimo 20 igrača, kako bi sastavili momčad koja će se suprotstaviti Rijeci , kaže Burić

VIDEO

Desetkovani Hajduk putuje u Rijeku, u kojoj nije slavio gotovo četiri godine, tako da nije ni čudo da su kladionice na pobjedu Splićana ponudile visoki koeficijent 7.50. No kad bookmakeri saznaju da je Damir Burić pred put ostao bez Tudora i Bencuna, sigurno će se koeficijent dodatno povećati.  

Bez Ohandze i Vlašića, koji su odavno van stroja, bez kartoniranog Sušića, ali i Veleza, Tudora, Bencuna i J. Bašića, Burić će morati sastaviti momčad koja će se suprotstaviti moćnoj Rijeci. Nimalo lagan zadatak, kad se uzme u obzir da su mu svlačionicu u zimskom prijelaznom roku napustili Maglica, Milović, Caktaš i Balić, a da prave zamjene nisu dovedene.

- Znali smo da će težak teren uzeti svoj danak kad je u pitanju zdravlje igrača, tako da na put vodimo 20 igrača, kako bi sastavili momčad koja će se suprotstaviti Rijeci - kazao je u uvodu Burić, koji nije želio otkrivati plan za 'barem bod na Rujevici'.

- Imamo unutarnje rezerve, to su momci koje vodim na put, a dovoljno sam već  otkrio popisom putnika. Kakvo mi je stanje u momčadi, najradije vam ne bih ni to otkrio - priznao je trener Hajduka, čiji plan je na papiru vrlo jednostavan.

- Moramo biti disciplinirani i organizirani, kako bi utakmicu odradili taktički mudro. Neke su nas stvari nenadano zadesile, i sada u kratkom roku moramo pronaći najbolje rješenje. Imamo dosta problema u ofenzivi, tako da ćemo neke stvari morati promijeniti - kazao je Burić, a na pitanje bi li ga na Rujevici zadovoljilo 0-0, odgovorio:

- Ne mogu o tome govoriti. Zadovoljilo bi me dobar pristup, a o rezultatu ćemo nakon utakmice. Zanima me igra, duh momčadi, a rezultat će doći kao posljedica toga. U nogometu ponekad i nema previše logike. Nekad imaš bezbroj šansi, kornera, posjed, organizaciju igre i izgubiš 3-0. Rijeka je u prvom poluvremenu protiv Dinama imala vrlo kvalitetne izlaske, ali nedostajao im je zadnji pas, izgubili su 3-0 i svi su bili jako razočarani.

Dvije najjače karike Rijeke trenutno su trener Matjaž Kek i njihov najbolji igrač Marin Tomasov. Svjestan je toga i Burić, koji će na Riječku savršenu obranu morati praktično bez napadača.

- Kek je vrlo kvalitetan trener, to potvrđuju i njegovi rezultati. Rijeka prima malo golova, defenzivu su doveli do perfekcije, a u napadu su ubojiti. Svi govore kako je Tomasov na Poljudu bio neuhvatljiv za nas, a recite mi vi na kojoj je to utakmici on bio 'uhvatljiv'. Tomasov je vrlo kvalitetan igrač koji nosi prevagu, već dugo igra na visokom nivou, no mi imamo plan kako ćemo se nositi s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom