Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ranjeni Real dočekuje Malagu: Kod kuće želimo pobijediti sve

Ranjeni Real dočekuje Malagu: Kod kuće želimo pobijediti sve
1

Kako se bliži kraj sezone sve su očitija neslaganja koja postoje u momčadi Reala, ali situacija nije idealna ni u Malagi koja večeras u 21.30 gostuje u Madridu

VIDEO

Loša atmosfera u Madridu kulminirala je nakon ispadanja iz Lige prvaka, te je protekli tjedan uglavnom prošao u međusobnim optužbama trenera i igrača tko je kriv za sezonu bez trofeja. Zapravo, Real još uvijek može doći do naslova osvajača kupa, ali taj trofej za 'kraljevski klub' predstavlja samo utješnu nagradu. Posebno se na tapeti trenera Mourinha našao Iker Casillas u čiju su obranu stali neki od suigrača, ponajprije Pepe.

- Lako je analizirati što je Pepe htio kazati. On je frustriran i ima problem, a njegov problem ima ime i zove se Raphael Varane. Osobno s Pepeom nemam nikakvih problema i ovo što sam kazao rekao sam samo zbog novinarskog inzistiranja. Što se pak tiče Casillasa reći ću samo kako mi se više sviđa Diego Lopez - osvrnuo se na kritike portugalski stručnjak na posljednjoj konferenciji.

O današnjoj utakmici s Malagom Portugalac nije puno pričao:

- Ove sezone mi nismo poraženi na svom stadionu, a time se ne može pohvaliti puno klubova. Pogledajte Juve, Milan, Inter, Napoli, Benficu, Porto, Barcelonu, Bayern, City, svi su oni gubili bar jednu utakmicu na svom stadionu, ako ne u Ligi prvaka onda u prvenstvu. Nama do kraja sezone ostaju još dvije domaće utakmice i ne želimo doživjeti niti jedan poraz u njima. Možda to i nije neki doseg, možda je nebitno, ali ja ću od igrača zatražiti da ulože maksimum truda kako bismo postigli barem to.

Na istoj konferenciji za medije Mourinho je izdiktirao sastav koji će danas izvesti na Bernabeu, a znakovito je kako u njemu nije bilo mjesta za Pepea. Očito Realov branič nije čuo za onu staru narodnu kako se "ne valja s rogatim bosti". Kao i za vikend Mourinho ne može računati na Alvara Arbelou, Marcela i Sergija Ramosa.

I Malaga u problemima

Malaga je imala sjajnu priliku približiti se četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka, ali je za vikend poražena kod Granade 1-0. Prema napisima španjolskih medija od ispadanja u Dortmundu Malaga je postala jedna sasvim druga momčad i njeni igrači i trener više razmišljaju o svom budućem odredištu, nego o sljedećoj sezoni s ovim klubom.

- Real je u velikim internim problemima i naravno da u takvoj situaciji nije lako razmišljati o susretu koji njima realno ne znači mnogo. Međutim, pogrešno bi bilo vjerovati kako ćemo zbog njihovih problema lako doći do bodova u Madridu, želimo li ih osvojiti to mora biti zbog naših vrlina, a ne zbog Realovih problema. Ja sam uvjeren da kvalitetu posjedujemo i da možemo uzeti bodove - kazao je pred polazak u glavni španjolski grad trener gostujuće momčadi Manuel Pellegrini.

Kao i protiv Granade Pellegrini danas ne može računati na beka Jesusa Gameza i veznjaka Jeremyja Toulalana koji je već dugo izvan pogona. Za nastup u Madridu zbog kartona je otpao i stoper Weligton, ali čileanskom treneru to ne bi trebalo predstavljati veći problem s obzirom da na raspolaganju ima Diega Lugana i Martina Demichelisa.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju