Obavijesti

Sport

Komentari 64

Raskol u Hajduku: Balakov je uvrijeđen, ali ne misli otići...

Raskol u Hajduku: Balakov je uvrijeđen, ali ne misli otići...
4

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš se obrušio na Balakova, a stvarni ciljevi napada su Milo Nižetić i Pavle Cicarelli, koji, kako smatra, ne misle o budućnosti kluba...

VIDEO

Mirno, bez mnogo uzbuđenja, podnio je Krasimir Balakov Maleševo “pranje”. S duplom dozom deterdženta i bez omekšivača. 

- Ne želim ulaziti u polemiku niti komentirati izjave predsjednika. Koncentriran sam na rad, želim dignuti samopouzdanje igračima za ono što nas čeka u nastavku sezone. Idemo dalje - rekao je mirno Balakov, kao da se jučer na njega nije sručio Malešev bijes. 

Nije se trener previše uzbudio. Zna da ima potporu igrača i javnosti, da je zaštićen dvogodišnjim ugovorom te da je on zapravo samo kolateralna žrtva bitke koja se već neko vrijeme vodi na drugom katu Poljuda. 

Tročlana uprava, kojoj je Maleš na čelu, a Nižetić i Cicarelli njegovi prvi suradnici, daleko je od uigrane cjeline. Dapače, svatko radi svoj posao, a za sve odgovara Maleš, koji to sve teže podnosi. Kad izostane rezultat - kriv je on, jednako kao i kad presuši blagajna.

Milo Nižetić i Pavle Cicarelli žive i rade u sjeni, a upravo su njihove uloge ključne za budućnost kluba. U ova krizna i recesijska vremena jedini načini punjenja kronično prazne blagajne su prodaja igrača i sponzorski ugovori, što su njihovi resori.  

- Ne znam s kim se Balakov konzultira i tko na njega vrši pritisak, ali na terenu bi morali igrati igrači koje sutra možemo prodati - tvrdi Maleš, nezadovoljan što u zimskom prijelaznom roku neće imati čime na tržnicu. 

- Dignuo sam kredit ‘na svoj brk’ kako bih ispunio obećanje i isplatio plaće - dodaje Maleš, koga brine i prazna blagajna. 

Cicarelli je najavljivao kako će Hajduk zarađivati milijune eura na promidžbi i prodaji brenda, no konkretnih rezultata iz sektora marketinga za sada nema. 

Hajduk će na zimu prodavati da bi preživio

Splićanima treba milijun eura na mjesec za golo preživljavanje i plaće za ukupno 145 igrača, trenera, zaposlenika, honoraraca... Sponzora nema, nema ni velikih utakmica, koje pune tribine, jedina nada je zimski prijelazni rok.

‘Maleš kao da se trudi dokazati da je zalutao...’

Reno Sinovčić ne miri se s Maleševom najavom da će Subašić i Tomasov u drugu momčad ako ne produlje ugovor.

- Poručujem Malešu da mu Hajduk nije poslovnica banke. On kao da se trudi dokazati da je zalutao u nogomet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku