Obavijesti

Sport

Komentari 12

Raspad Rudeša? Otišao trener, sad i čak osmorica nogometaša

Raspad Rudeša? Otišao trener, sad i čak osmorica nogometaša
1

Čitava "legija" španjolskih nogometaša napustila je Rudeš nekoliko dana nakon što je otišao i trener. Nagađanja o raskidu suradnje s Alavésom tako poprimaju sve jasniji oblik

VIDEO

Najugodnije iznenađenje HNL-a ovog proljeća Rudeš još je prije deset dana kompletirao rušenje velike četvorke pobjedom nad Dinamom zbog koje je klupu "modrih" napustio Nikola Jurčević, a po završetku sezone počeli su se nazirati veliki problemi.

Trener José Manuel Aira napustio je klub i otišao u francuskog drugoligaša Sochaux, šuška se o tome da će španjolski prvoligaš Alavés raskinuti suradnju s klubom iz zapadnog dijela Zagreba, a u tom smjeru ide i vijest o odlasku čak osmorice nogometaša.

Španjolci Rafa Páez, Antonio Cristian, Einar Galilea, Juanan Entrena kao i Angolac Anderson Emanuel vraćaju se s posudbe u Alavésu, a Tomislav Turčin s posudbe u Rijeci. Austrijski Hrvat Markus Pavić raskida ugovor godinu dana, a Španjolac Arturo Segado čak dvije godine prije njegova isteka?!

"Iz NK Rudeša ih srdačno pozdravljamo i zahvaljujemo im se na svom trudu koji su uložili tijekom sezone i želimo im svu sreću u nastavku profesionalne karijere", priopćili su iz kluba, kojega očekuju burni tjedni po pitanju pronalaska novog trenera i sastavljanja nove momčadi za novu prvoligašku sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

👉 Rastajemo se s 8 igrača i zahvaljujemo im na uloženom radu i trudu! Više na ➡ https://bit.ly/2IK3t0X #LetsGoRudeš...

Objavljuje NK Rudeš24. svibnja 2018
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu