Obavijesti

Sport

Komentari 8

Raspašoj modre svlačione: Ma o čemu ovaj sad priča...

Raspašoj modre svlačione: Ma o čemu ovaj sad priča...
6

Čini se da Leandro Cufre i njegovi suigrači Krunu Jurčića uopće ne kuže. Iskusni Tomo Butina čak kaže da bi bolje bilo da lete kante po svlačionici

VIDEO

Velika nervoza bila je zajednička svim Dinamovim nogometašima nakon poraza od Cibalije. U Vinkovcima im je trebao bod za potvrdu naslova prvaka, ali nisu ga osvojili. Krunoslav Jurčić prvo je poluvrijeme gledao mirno sjedeći na klupi, kao da mu je momčad u 10. minuti vodila najmanje 3-0. U nastavku je bio onaj stari, vikao je uz rub terena, mahao rukama, a neki igrači su ga samo u čudu gledali. Razloge poraza našao je u većoj želji Cibalijinih nogometaša. Igrači su puno kritičniji od trenera.
- Nisam pobornik priče o nekakvoj krizi, ali ovo u Vinkovcima... Ništa osim poraza nismo zaslužili - izjavio je Tomislav Butina.
Dinamovu golmanu žao je i zbog stava nekih suigrača.
- Volio bih da se nakon takvih utakmica potučemo u svlačionici, da lete kante po zraku, barem bih znao da je svima dovoljno stalo. Kod nas u svlačionici toga nema.
Pitanje o statusu trenera Jurčića ovih dana je neizbježno. Butina ga kao gazda svlačionice ipak brani.
- Treba pustiti čovjeka da radi, a ne otežavati mu posao. Nije mu lako, pa mi u autobusu čitamo novine, piše se o smjeni, a onda nam on drži sastanak uoči utakmice.
Nedavno je Robert Kovač izjavio kako Dinamo nema momčad kvalitetnu ni za Europski ligu.
- Ne bih ja još o Europi, treba prvo vidjeti kako će momčad izgledati - završio je Butina.
Momčad sve više poprima obrise za sljedeću sezonu. S Darijem Šimićem sve je dogovoreno, Jerko Leko je blizu. A blizu Dinama je navodno i argentinski napadač Facundo Parra (24). Igrač Chacarita Juniorsa na posudbi je u Larissi (15 golova u 52 utakmice), a igrao je u svim mladim argentinskim reprezentacijama.


U KUPU SU ISPALI OD HAJDUKA
Nakon tri uzastopna kupa Dinamo je ove godine u polufinalu ispao od Hajduka i neće osvojiti dvostruku krunu, što je bio cilj.

SAMMIRA I DALJE ČEKA
Brazilac Sammir, Mamićev ljubimac, opet ne igra kako se očekuje, iako ga u klubu hvale. Jurčić nije iz njega izvukao maksimum.

MANDŽUKIĆ PO SVOME
Treneri su već “padali” na Mariju Mandžukiću, a s naravi i mušicama najboljeg igrača ne može se nositi ni aktualni trener.

PROLJEĆE BEZ IGRE
Na proljeće Dinamo igra katastrofalno. Ne očekuje se da sve pobjeđuje 5-0, ali očekuje se da odigra barem nešto...

MAMIĆ TO NE MOŽE NI GLEDATI
Zdravko Mamić nezdaovoljan je i već neko vrijeme razmišlja o Jurčićevu nasljedniku. Favoriti su Niko Kovač i Nikola Jurčević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"