Obavijesti

Sport

Komentari 33

Francuzi i Australci prošli dalje, Tunis savladao 'tricolore' i ispao

Francuzi i Australci prošli dalje, Tunis savladao 'tricolore' i ispao

Senegal je uz Nizozemsku potvrdio prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva, a potom Engleska i SAD. Danas ćemo doznati nova četiri putnika iz skupina C i D

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Svjetsko prvenstvo , Katar
Sortiranje događaja
HERDMAN OSTAJE!

Izbornik kanadske nogometne reprezentacije John Herdman usprkos porazima u prva dva nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru i ostajanju bez izgleda za prolazak u osminu finala i prije posljednjeg kola po skupinama izjavio je kako namjerava ostati na toj dužnosti do 2026. godine kada će Kanada uz SAD i Meksiko biti domaćin sljedećeg SP-a.

"Radim već 11 godina u ovoj zemlji koju sam zavolio. Zavolio sam i ljude i uzbuđen sam zbog 2026. Nećete naći nikoga strastvenijeg od mene za ovaj program", kazao je Herdman koji je izbornik kanadske muške reprezentacije od 2018. godine, a prethodno je uspješno vodio i žensku reprezentaciju te zemlje.

Bilo je govora kako je inovativni Herdman zbog svojih postavki zapao za oko mnogim profesionalnim klubovima te kako razmatra mogućnost preuzimanja nekog od njih. 

Kanada je u svoja prva dva nastupa u skupini F izgubila od Belgije (0-1) i Hrvatske (1-4), a nastup u Katru će okončati u četvrtak dvobojem protiv Maroka.

PROLAZAK SKUPINE

Kakav šok za Dance: Australija prošla u osminu finala na SP-u!

Australci su minimalno savladali Dance te su kao drugoplasirani prošli dalje u osminu finala SP-a u Katru. Uz njih je prošla Francuska koja je s 1-0 izgubila od Tunisa.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

PROGNOZA SKY NEWSA

Hrvatska će kao pobjednik skupine proći u osminu finala i tamo izbaci Njemačku, a u četvrtfinalu će bolji biti Portugal, prognoza je Sky Newsa koji u finalu vidi Brazil i Francusku, a kao prvaka Južnoamerikance.

DANSKA - AUSTRALIJA

Reprezentacija Danske nije pokazala puno na Svjetskom prvenstvu u Katru. Nalaze se tek na trećem mjestu u skupini s jednim bodom u dva kola i prijeti im ispadanje sa SP-a ako ne poraze Australiju.

Utakmicu uživo pratite OVDJE.

FRANCUSKA - TUNIS

Francuzi su već osigurali prolaz u osminu finala, a praktički je osigurano i prvo mjesto u skupini. Tunis, s druge strane, ima šanse za prolazak u osminu finala, ali još uvijek nisu zabili gol na ovom SP-u.

Utakmicu uživo pratite OVDJE.

Komentari 33