Obavijesti

Sport

Komentari 19

Rastrošna zvijezda: Kupio sam Lamborghini za 400.000 eura i ne vozim ga, skuplja paučinu...

Rastrošna zvijezda: Kupio sam Lamborghini za 400.000 eura i ne vozim ga, skuplja paučinu...

Jedva da ga ikako koristim i već dvije godine razmišljam zašto sam ga uopće kupio. Stoji vani, nisam ga oprao jako dugo, kaže argentinski nogometaš...

VIDEO

Mnogi zaljubljenici u automobile sanjaju jednoga dana imati jurilice poput Lamborghinija i Ferrarija. Netko zbog dječjih snova, a netko kako bi se 'pokazao'. U tu posljednju kategoriju spada i nogometaš Manchester Cityja Sergio Agüero (32).

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi u Manchesteru

Pokretanje videa...

00:28

Argentinac je u karijeri zaradio više od 80 milijuna dolara pa si bez problema može priuštiti pedesetak Lamborghinija. U garaži ima nekoliko automobila i kolekciju je odlučiti pojačati s Lamborghini Aventadorom kojeg je 2014. godine platio 400 tisuća eura. Jer eto, ako ste bogataš, grijeh je ne imati jednu takvu zvijer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dok bi mnogi dali dali sve što imaju za jedan ovakav automobil, Agüeru očito nije previše stalo jer je u sedam godina s njim prošao samo 1200 kilometara, a u posljednjem intervjuu je priznao da i dan danas ne zna zašto ga je kupio.

- Ne znam zašto sam kupio Lamborghinija. Prešao sam s njim 1200 kilometara za sedam godina. Jedva da ga ikako koristim i već dvije godine razmišljam zašto sam ga uopće kupio. Stoji vani, nisam ga oprao jako dugo, a samo skuplja paučinu. Bacio sam novac na njega - poručio je argentinski nogometaš.

Premier League - Chelsea v Manchester City

Agüero je u Manchester City stigao 2011. godine za 40 milijuna eura iz Atletico Madrida i postao legenda kluba. U 379 nastupa zabio je 256 golova te osvojio četiri puta Premier ligu, a posebno se pamti ona titula iz 2012. godine kada je zabio QPR-u u posljednjoj sekundi i donio prvi naslov u povijesti kluba.

Ove sezone je odigrao tek devet utakmica, a razlog je ozljeda od koje se oporavio krajem prošle godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu