Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ray Wilkins izgubio najvažniju utakmicu života u 61. godini...

Ray Wilkins izgubio najvažniju utakmicu života u 61. godini...
1

Legenda Chelseaja Ray Wilkins jutros je preminuo u 61. godini života nakon što je prošlog petka doživio srčani udar. Wilkins iza sebe ostavlja suprugu Jackie, te dvoje djece, sina Rossa i kćer Jade

VIDEO

U 61. godini nas je napustio veliki nogometaš Ray Wilkins. Prošlog je petka završio u St George's bolnici, u Londonu, nakon što je doživio srčani udar, a danas je nažalost izgubio svoju najvažniju utakmicu.

Wilkins je nastupao za brojne Europske velikane od kojih se najviše ističu Chelsea, Manchester United, Milan i PSG. Najviše nastupa je ubilježio u dresu Chelseaja gdje je u 179 utakmica zabio 30 golova, te je postao legenda Londonskog kluba.

Vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova obitelj.

- S velikom tugom javljamo da je Raymond Colin Wilkins preminuo ovog jutra. Iza sebe je ostavio voljenu suprugu Jackie, kćer Jade, sina Rossa, te njegove prekrasne unuke Olivera, Frankieja, Avu, Freddieja, Jakea i Archieja. Molimo vas za privatnost u ovim teškim trenutcima.

Nogometne legende, kao i klubovi diljem svijeta su se na dirljiv način oprostili od Wilkinsa.

- Vrlo sam tužan zbog smrti Raya Wilkinsa. Bio je odličan nogometaš i nevjerojatna osoba. Bilo mi je zadovoljstvo igrati zajedno s njim u dresu reprezentacije. Uvijek je bio spreman pomoći i bio je pun podrške, kao niti jedan drugi suigrač. Bit ću ti zauvijek zahvalan. Suosjećam s obitelji- napisao je Gary Lineker.

- Svi povezani s Chelseajem su užasnuti zbog smrti našeg bivšeg igrača, kapetana i pomoćnog trenera Raya Wilkinsa. Počivao u miru Ray, užasno ćeš nam faliti- stoji na službenom Twitter profilu Chelseaja.

- Vrlo sam tužan zbog ove vijesti o Rayu. On je živio za nogomet. Imao sam dovoljno sreće da radim zajedno s njim, on je uvijek bio pravi gospodin. Zasigurno će jako puno faliti- oprostio se i Alan Shearer od njegova bivšeg reprezentativnog kolega Wilkinsa. 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače