Obavijesti

Sport

Komentari 21

Razumijem Hajduk, ali da sam ja šef, Mijo Caktaš bi mi igrao

Razumijem Hajduk, ali da sam ja šef, Mijo Caktaš bi mi igrao

Modrić je pristao na manju plaću, ali em se nazarađivao, em je Real ipak - Real. Caktaš se sigurno nagledao bivših sportaša koji su brzo nakon kraja karijere pali u nižu srednju klasu ili čak vrlo teško živjeli

VIDEO

Miss Sarajeva je za intervju, titulu je sredinom devedesetih pokušavala unovčiti u Nizozemskoj, tražila 500 guldena. "Stari, ja znam da ovo ima vijek trajanja. Što sad zaradim, to je to", rekla je. Ona je smatrala da joj više vrijedi 500 guldena nego tekst, novine nisu htjele platiti, nitko nikom nije zamjerio. Negdje na tom tragu treba gledati i Hajdukov odnos s Caktašem i drugim igračima.

Pokretanje videa...

Tramezzani vodi Hajduk 03:14

Što se Caktaševe i plaće ostalih tiče, pitanje je što ako klub nema love. Imali su ljudi najbolju namjeru, ali kao što bolest pohara vinograd ili nametnik šumu, korona ili loši rezultati poharaju prihode.

Nogometaši se mogu postaviti kao sindikati koji zastupaju javni sektor, baš nas briga, zahtijevamo da nam se isplati što smo potpisali s bivšim premijerom, ne tiče nas se ni bankrotira li država, neka se još zaduži da isplati obećano, ili mogu pristati na smanjenje plaće. Klub pak može koristiti igračeve usluge do isteka ugovora ili ga se, ne može li zaraditi prodajući ga, odreći, pustiti ga da trenira s juniorima, pa neka novi gazda uživa u onome što od igrača izbačenog iz prvoligaškog nogometa po isteku do zadnje lipe isplaćenog ugovora ostane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da sam Hajduk, iako je prekršio bonton, Caktaš bi igrao. Dobro, nisam u Hajdukovim cipelama, vjerojatno bi, ili možda, igrao, ne bih ga tjerao u B momčad. Što je ovih dana moderno reći - šteta da se baci. Da sam Caktašev budući klub, nastojao bih se ugovorom i na druge načine osigurati da i od mene ne ode kao slobodan igrač.

Modrićevo pristajanje na manju plaću zapravo i nije argument protiv Caktaša. Real je u razgovorima bio svjestan da je - Real, kao i da se malo kojem obiteljskom čovjeku naviknutom na život u Madridu da seliti. I, da si ne lažemo, Modrić se em nazarađivao, em ga, bude li želio, čeka ogromna zadnja gaža negdje u arapskom svijetu ili Kini. Malo rekreacije za kraj karijere, a gdje god otišao tretirat će ga kao božanstvo.

Caktaš je bliže Miss Sarajeva, a sigurno se i nagledao bivših sportaša koji su brzo nakon kraja karijere pali u nižu srednju klasu ili čak vrlo teško živjeli.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram