Obavijesti

Sport

Komentari 18

Real bez pola momčadi dobio Malagu, Vrsaljko je asistirao

Real bez pola momčadi dobio Malagu, Vrsaljko je asistirao
1

Kraljevi su pobijedili s 2-1. A Zidane je odmarao Ronalda, Balea, Modrića i Varanea, Nacho je ozlijeđen, a Marcelo i Kroos ostali su na klupi. Vrsaljko je asistirao Griezmannu za 2-0

VIDEO

Real je na gostovanju kod posljednjeplasirane Malage odmarao pola momčadi i zadržao treće mjesto s dva boda prednosti pred Valencijom. Iako i treći i četvrti idu izravno u skupinu Lige prvaka.

Kraljevi su pobijedili s 2-1 golovima Isca u 29. i Casemira u 63. minuti, Rolan je smanjio u 93. A Zidane je odmarao Ronalda (da, čak i njega!), Balea, Modrića i Varanea, Nacho je ozlijeđen, a Marcelo i Kroos ostali su na klupi.

Prvi je gol u 29. minuti bio Iscovo remek-djelo iz slobodnog udarca. Prvi mu je to u karijeri protiv svog bivšega kluba Malage i nije ga slavio. A cijeli ga je stadion ispratio ovacijama kad je zamijenjen!

Isco je i asistirao Casemiru.

Mateo Kovačić igrao je 90 minuta i imao jako dobru priliku u 16. minuti, ali je njegov udarac glavom obranio golman.

Atletico je zadržao 11 bodova iza Barcelone i četiri ispred Reala domaćom pobjedom 3-0 nad Levanteom.

Angel Correa zabio je u 33. minuti, Šime Vrsaljko asistirao Griezmannu u 48. za 2:0, dok je Fernando Torres u 77. stavio točku na "i", a bio mu je to stoti gol u La Ligi. Jubilej, baš u tjednu kada je objavio da na kraju sezone napušta Atletico.

Peti je igrač u povijesti kluba sa 100 golova, nakon Luisa Aragonesa (172 između 1964. i '75.), Adriana Escudera (169 između 1945. i '58.), Paca Camposa (154 između 1939. i '48.) i Josea Garatea (134 između 1966. i '77.). 

Torres će kasnije objaviti kamo odlazi, a povezuje se - a kamo drugdje - s Kinom i američkim MLS-om.

"Kad sam ga nazvao da nam dođe, rekao sam mu da ga želim kao nogometaša, ne kao idola. I bio je vrlo važan za našu momčad. Drago mi je što sam mu pomogao da još jednom bude dio svog omiljenog kluba, gdje je obožavan", rekao je Diego Simeone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba