Obavijesti

Sport

Komentari 94

Real dobio pa dao gol u finišu: Golovi glavom donijeli pobjedu

Real dobio pa dao gol u finišu: Golovi glavom donijeli pobjedu
1

Willian José izjednačio je rezultat protiv Real Madrida u 87. minuti na 1-1 i, kako se činilo, donio bod Las Palmasu, no samo dvije minute potom Casemiro je prvijencem ostavio bodove "kraljevima"

VIDEO

Real Madrid vraća se s Kanara s teško izborenom pobjedom protiv Las Palmasa. "Kraljevski" klub slavio je 2-1 protiv hrabrih domaćina koji su, prema pokazanoj igri, zaslužili barem bod, no Madriđani su uspjeli zadržati korak za Atléticom, koji im na drugom mjestu Primere bježi četiri boda.

Sergio Ramos bio je jedan od ključnih aktera dvoboja na Gran Canariji. Kapetan "los blancosa" zabio je za vodstvo u 24. minuti. Glavom je u mrežu pospremio ubačaj Isca i izjednačio se s Johnom Terryjem na vrhu ljestvice strijelaca glavom među braničima u ligama "petice". Obojica imaju po 27 golova. Isco je, s druge strane, upisao desetu asistenciju ove sezone za Real u svim natjecanjima, više ima samo Cristiano Ronaldo (13).

Spomenuti Portugalac bio je gotovo neprimjetan čitavu utakmicu, nije se našao ni u jednoj ozbiljnoj situaciji pred golom domaćina. Na drugoj strani terena bilo je, međutim, vatreno, pogotovo u drugom poluvremenu u kojem je Keylor Navas nekoliko puta spašavao "kraljeve".

Glavni sudac David Fernández Borbalán nije se proslavio sudačkim odlukama, mogao je ostaviti realovce s desetoricom zbog grube igre, a onda je dosudio nepostojeći indirekt za Las Palmas kojega je obranio Navas. Dominacija domaćina bila je izražena kako je utakmica odmicala kraju pa nije začudio izjednačujući gol Williana Joséa tri minute prije kraja.

No Real se nije predao, samo dvije minute potom vratio je prednost na svoju stranu. Iz kornera je ubacio Jesé, a najviši u skoku bio je Casemiro i prvijencem u dresu Reala donio pobjedu gostima. Bio je to 11. gol nakon kornera za Real ove sezone, više od ijedne druge momčadi u Primeri.

Živci su previše radili u samoj završnici utakmice pa je Ramos dobio izravan crveni karton zbog neopreznog faula u trećoj minuti nadoknade. Luka Modrić izašao je iz igre neposredno nakon pobjedničkog Casemirova gola, a Mateo Kovačić zamijenio je Isca u 60. minuti.

Primera, 29. kolo:

  • Levante - Valencia 1-0
  • Sevilla - Villarreal 4-2
  • Athletic Bilbao - Betis 3-1
  • Las Palmas - Real Madrid 1-2
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Higuaín drži Napoli u igri

Napoli se s teškog gostovanja na Siciliji kod Palerma vraća s tri boda zahvaljujući golu Gonzala Higuaína iz 23. minute. Nebeskoplavi su tako zadržali tri boda minusa za vodećim Juventusom u borbi za naslov prvaka Italije.

Hrvatski veznjak Mato Jajalo odradio je svih 90 minuta za ružičaste koji su ostali na 17. poziciji Serie A, posljednjoj koja jamči ostanak u ligi.

Serie A, 29. kolo:

  • Chievo Verona - Milan 0-0
  • Fiorentina - Hellas Verona 1-1
  • Carpi - Frosinone 2-1
  • Udinese - Roma 1-2
  • Genoa - Torino 3-2
  • Lazio - Atalanta 2-0
  • Palermo - Napoli 0-1
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union