Obavijesti

Sport

Komentari 2

Real izbacio četvrtoligaša u Kupu, Modrić je ostao na klupi

Real izbacio četvrtoligaša u Kupu, Modrić je ostao na klupi

Real u prvom poluvremenu nije zabio gol, ali 'kraljevski klub' nije dao nadu niželigašu. Sve je riješio u praktički dvije minute golovima u 54. i 55. minuti, a Luka Modrić ostao je na klupi

VIDEO

Nogometaši Real Madrida odradili su posao u šesnaestini finala španjolskog Kupa kralja, u gostima su s 3-1 svladali četvrtoligaša Arandinu.

Sve do početka drugog poluvremena nije bilo golova, a onda je Real dva postigao unutar samo dvije minute. Prvo je Joselu u 55. minuti realizirao penal za 1-0, a već u 56. je bilo 2-0 nakon gola Brahima Diaza.

Niz Realovih golova zaključen je kada je Rodrygo u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio za 3-0, dok je u 94. i domaćin došao do počasnog gola. Raly je uz pomoć gostujućeg igrača Nacha postavio konačnih 3-1 Reala.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ostao je tijekom cijelog ogleda na Realovoj klupi za pričuve.

Dinamov ispao iz Kupa

Nogometaši Betisa, idući suparnici hrvatskog prvaka Dinama u Konferencijskoj ligi, ispali su u šesnaestini finala, u prvoligaškom duelu Alaves je kao domaćin pobijedio 1-0.

Utakmica je odlučena golom Urugvajca Carlosa Benavideza u 57. minuti što je druga utakmica ove sezone u kojoj Betis nije slomio tvrdog baskijskog suparnika. Na istom su mjestu početkom listopada igrali prvenstvenu utakmicu koja je završila 1-1.

U domaćim okvirima Betisu je ovo bio tek četvrti poraz u sezoni. Uz ovo rano ispadanje u Kupu kralja izgubio je tri utakmice u La Ligi.

Girona prošla dalje

U samoj završnici drugog produžetka Rayo Vallecano je pobijedio Huescu na gostovanju. Pobijedio je 2-0 golovima Valentina u 118. i Palazona u drugoj minuti nadoknade drugog produžetka.

Nogometaši Girone, koji su trenutačno bodovno izjednačeni na vrhu ljestvice La Lige s madridskim Realom, uspješno su odradili posao u šesnaestini finala španjolskog Kupa kralja.

U gostima je Girona svladala drugoligaša Elche 2-0 i s po jednim gola u oba poluvremena. U 37. minuti domaćina je načeo nizozemski nogometaš Blind, dok je konačnih 2-0 postavio Yan Couto golom u 67. minuti.

Atletico uvjerljiv

Atletico Madrid svladao je u gostima trećeligaša Lugo 3-1. Poveo je Atletico već u drugoj minuti golom Corree, ali je u 39. minuti izjednačio Antonetti.

Uloga junaka utakmice pripala je Nizozemcu Memphisu Depayju koji je u 66. i 74. minuti postigao dva golaza 3-1 Atletica. Hrvatski vratar Ivo Grbić ostao je na klupi za pričuve Atletica.

Golom Luisa Mille u 87. minuti Getafe je u gostima svladao Espanyol s 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...