Obavijesti

Sport

Komentari 242

Real izgubio kod Betisa: Luka Modrić ušao u igru u 46. minuti

Real izgubio kod Betisa: Luka Modrić ušao u igru u 46. minuti
7

Real Madrid je u 13. kolu Primere izgubio na gostovanju kod Betisa 1-0. Gol odluke pao je u 17. minuti, a zabio je Etxebarria: Modrić je u igru ušao u 46. minuti

VIDEO

Real je u 13. kolu Primere izgubio na gostovanju kod Betisa 1-0.

Momčad Jose Mourinha je u prvih 15 minuta imao blagu terensku inicijativu, ali nisu ozbiljnije ugrozili gol Betisa. I onda šok za 'kraljeve'. Igrala se 17. minuta, Etxebarria je dobio loptu na 20-ak metara od gola Reala, prošao Khediru i opalio, a lopta je na oduševljenje domaćih navijača završila u desnom donjem kutu Casillasova gola.

Samo šest minuta kasnije Betis je mogao i drugog gola, ali je udarac Castra odlično obranio Casillas.

U 37. minuti Real je zatresao mrežu Betisa, zabio je Benzema, ali je sudac, čini se opravdano, poništio zbog zaleđa.

Nakon vrlo slabih 45 minuta Jose Mourinho je odmah na početku nastavka napravio dvije izmjene. Umjesto Khedire i Özila u igru su ušli Modrić i Kaka.

Upravo je Modrić u 55. minuti bio začetnik akcije, koju je golom završio Benzema, ali suci su ponovno procijenili da je Francuz bio u zaleđu te su poništili gol. Ovog puta čini se da je sudac pogriješio i da je 'kraljevski klub' oštećen.

U 61. minuti s 30-ak metara opalio je Kaka, ali njegovu bombu odličnom intervencijom golman Betisa odbio je u korner.

Luka Modrić u središtu zbivanja ponovno je bio u 74. minuti, kada je izgubio loptu na sredini terena. Betis je potegnuo kontru, ali je Castrov udarac s lijeve strane prohujao pokraj gola.

Ronalda se na terenu gotovo nije vidjelo, a onda je u 82. minuti dobio priliku iz slobodnjaka s 25 metara. Bila je to bomba prema golu Betisa, koju je golman domaćina mogao samo odbiti u korner. Nakon ubacivanja lopta je kružila oko kaznenog prostora Betisa, a onda je nekako došla do Benzeme, koji je glavom pucao s tri metra pucao točno u golmana domaćina.

Realu je ovo već treći poraz u 13. kola Primere i sad je njegov zaostatak za Barcom osam bodova, ali 'kraljevski klub' ima i utakmicu više.

Malaga razbila Valenciju

Nogometaši Malage lakoćom su se obračunali s Valencijom  pobijedivši na svojoj La Rosaledi 4-0. U dvoboju dviju momčadi, koje su sudionici Lige prvaka, prvi je pogodak pao nakon manje od osam minuta igre. Francisco Portillo doveo je Malagu u vodstvo nakon što se jedna lopta sretno odbila do njega, te je sa sredine Valencijinog šesnaesterca lakoćom matirao brazilskog vratara Diega Alvesa.

Rezultat se nakon toga, unatoč dominaciji Malage, nije mijenjao sve do 75. minute kada je argentinski veteran Saviola s otprilike 18 metara matirao Alvesa udarcem u njegov donji desni kut. Šest minuta kasnije na 3-0 je povisio Santa Cruz gotovo identičnim pogotkom kao i Portillo, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Isco je zabio za 4-0 u stilu Saviole!

U ranije odigranim utakmicama Valladolid je pogotkom Manucha Goncalvesa u 63. minuti slavio pred svojim navijačima protiv Granade 1-0, a Rayo Vallecano u samoj završnici s dva pogotka slomio Mallorcu. Leo Baptistao zabio je u 87., a Andrija Delibašić u 90. na asistenciju strijelca prvog pogotka.

Primera, 13. kolo:

  • Rayo Vallecano - Mallorca 2-0 (Leo Baptistao 87, Delibašić 90)
  • Valladolid - Granada 1-0 (Goncalvesa 63)
  • Malaga - Valencia 4-0 (Portillo 8, Saviola 75, Santa Cruz 81, Isco 90+2)
  • Betis - Real Madrid 1-0 (Etxebarria 17)

Redoslijed: 1. Barcelona 34, 2. Atletico Madrid 31, 3. Real Madrid 26 (+1), 4. Malaga 22 (+1), 5. Betis 19 (+1)...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 242
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'