Obavijesti

Sport

Komentari 54

Real kao Split, Ballesteros kao Kelava i eto 'frke' u svlačionici

Real kao Split, Ballesteros kao Kelava i eto 'frke' u svlačionici
4

Pepe je hodao kroz tunel i plesao. Ismijavao nas je i rugao nam se. Svi su to vidjeli, policija, zaštitari, naša momčad, njihova. Tužno je to, kaže igrač Levantea Juanfran

VIDEO

Ne stišava se bura nakon utakmice Levantea i Reala. Nogometaši "kraljevskog kluba" optužili su domaćine za pretjeranu grubost te pokušaj napada na Pepea u tunelu. No druga strana priča pokazuje kako se gosti baš i nisu ponašali "kraljevski".

Već u drugoj minuti utakmice David Navarro neoprezno je startao na Cristiana Ronalda u skoku te mu laktom razbio arkadu. Ronaldo je nastavio igrati, zabio je i vodeći gol, a Real je na kraju slavio 2-1. Ronaldo je morao u bolnicu i propustit će prijateljsku utakmicu koju njegov Portugal igra u srijedu.

No ono što je najviše zanimalo javnost događaj je iz tunela odmah po završetku utakmice. Tamo je navodno domaći nogometaš Sergio Ballesteros (37) krenuo na Pepea. Neki španjolski mediji pišu kako je Ballesteros uhvatio Pepea za vrat te ga udario šakom u glavu.

- Nikad u životu nisam nikoga napao. Možete mi vjerovati jer sam u nogometu već 20 godina. Ušao sam u njihovu svlačionicu vidjeti kako je Cristiano Ronaldo - rekao je Ballesteros kojem je Sergio Ramos poručio kako bi mu bilo bolje da promijeni profesiju i prijeđe na boks.

- To me boli najviše. Ne znam što mu je to trebalo. Prije utakmice čestitao sam njemu i Ikeru Casillasu na svemu što su postili u reprezentaciji. I onda mi on ovako vrati - dodao je Ballesteros.

Juanfran je otkrio kako gosti nisu bili veliki u pobjedi. On tvrdi da je Pepe ismijavao igrače Levantea, pjevao i rugao im se nakon pobjede. 

- Svi su to vidjeli. Policija, zaštitari, igrači Reala, naši igrači... Pepe je hodao kroz tunel i plesao. Ismijavao nas je i rugao nam se. Onda je ušao u svoju svlačionicu, ostavio otvorena vrata i nastavio s tim. Policija je onda stigla i odvela naše igrače u našu svlačionicu da ne bi bilo problema - rekao je Juanfran i dodao:

- Ono što Ramos govori je tužno. Mislim da bi prvo trebao pogledati kako se Pepe ponaša. Tužno je da su dobili, a onda nas ismijavali i rugali nam se. Isto je bilo i kad su dobili u kupu prije dvije godine.

A vrlo slično dogodilo se u HNL-u nakon subotnje utakmice Splita i Dinama na Parku mladeži. Split je slavio 1-0, a nakon utakmice domaći igrači pjevali su u svlačionici: "J... te Dinamo!". To je isprovociralo igrače Dinama, posebno kapetana Ivana Kelavu, koji je dojurio u svlačionicu Splita i rekao im da pokažu malo poštovanja prema njegovom klubu. Sve je završilo mirno, a Kelava se prisjetio kako je i on pjevao slične pjesme te se za to ispričao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru
ODGOJIO BROJNE 'VATRENE'

On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru

Kod kuće u frižideru držim injekciju inzulina za opasne situacije. Rekao sam ženi da me slobodno pikne gdje god. Triput sam padao u hipoglikemijsku komu, otkrio nam je svojevremeno Silvijo Čabraja