Obavijesti

Sport

Komentari 32

'Real nema izbora, legenda kao Modrić ne smije otići iz kluba!'

'Real nema izbora, legenda kao Modrić ne smije otići iz kluba!'

Nekad najbolji igrač svijeta još je uvijek na svojem vrhuncu. Poneki pad forme dogodi se svima, no kada s 35 godina na leđima može vući najveći klub svijeta... Zaslužuje novi ugovor i priliku otići u najvećem klubu

Još jedna pobjeda Reala, još jedna briljantna predstava Luke Modrića. Iako ima 35 godina, iako je nailazio na niz problema u kraljevskom klubu, ponovno je pokazao o kakvoj svjetskoj klasi je riječ. Čini se da što je stariji igra bolje.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi Bernabeu

Pokretanje videa ...

Santiago Bernabeu 00:53

Bio je najbolje ocijenjen igrač na susretu protiv Eibara (1-3) iza Karima Benzeme i upravo je s Francuzem činio 'veteranski' zvjezdani dvojac koji je Realu donio pobjedu. Kada njih dvojica igraju, igra i Real. Pa makar sastav u tom trenutku imao niz vanserijskih mladih talenata.

La Liga Santander - Eibar v Real Madrid

Modrić je više puta izrazio želju da bi karijeru volio završiti u Realu. Povijest govori da Real nije klub koji drži do tradicije zahvalnosti igračima koji su dali sve za bijeli dres. Svi ćemo se sjetiti kako su se riješili Raula, onda i Ikera Casillasa...

Fussball Champions League Finale 2014 / Real Madrid-Atletico Madrid  4-1 n.V.

No, možda bi Modrić mogao biti igrač koji će razbiti stigmu pa konačno produžiti taj ugovor i kada dođe vrijeme - okačiti kopačke o klin kao član najtrofejnijeg kluba na svijetu.

Marcu ima na svojoj strani, španjolski medij nakon pobjede protiv Eibara posebno je istaknuo da je upravo Hrvat jedan od ključnih kotačića Zidaneove momčadi premda više nije u cvijetu mladosti.

La Liga Santander - Eibar v Real Madrid

- Produljenje Modrićeva ugovora uskoro se mora zgotiviti. Jer legenda kao što je on, na ovakvoj razini nogometa, ne smije napustiti klub. Ustvari, Luka je taj koji želi nastaviti igrati i dokazati se pa da mu osiguraju da se može umoroviti u bijelom dresu - piše Marca.

Nekad najbolji igrač svijeta još je uvijek na svojem vrhuncu. Poneki pad forme dogodi se svima, no kada s 35 godina na leđima može vući najveći klub svijeta... Zaslužio je priliku umiroviti se tamo gdje i zaslužuje.