Obavijesti

Sport

Komentari 149

Real Madrid objavio: Kovačić potpisao ugovor na 6 godina!

Real Madrid objavio: Kovačić potpisao ugovor na 6 godina!
3

Mateo Kovačić u srijedu će biti predstavljen na Santiago Bernabeuu, objavio je madridski Real na službenoj stranici. Hrvatski veznjak potpisuje na šest godina

VIDEO

Luka Modrić dobio je novog suigrača, a Hrvatska šestog igrača u Realovoj povijesti. Nakon Igora Jovičevića, Roberta Prosinečkog, Davora Šukera, Roberta Jarnija i Luke Modrića, Realov dres u srijedu će navući Mateo Kovačić .

Real je na službenoj stranici objavio poruku dobrodošlice hrvatskom veznjaku. Kovačić će u srijedu biti predstavljen na Santiago Bernabeuu nakon liječničkog pregleda i potpisa ugovora na šest godina. Za 13 sati je zakazano službeno predstavljanje, a potom će hrvatski veznjak izaći na travnjak Santiago Bernabeua. Nakon toga je zakazana konferencija za medije gdje će se Kovačić predstaviti.

Kovačić je ušao u povijest Intera kao treći najveći transfer u povijesti kluba, nakon Zlatana Ibrahimovića i Ronalda. Prelaskom u Real Kovačić je postao najskuplji hrvatski igrač u povijesti skinuvši s trona Luku Modrića za kojeg su Madriđani platili Tottenhamu 30 milijuna eura. Real bi trebao platiti Interu 35 milijun eura, a transfer bi uz sve bonuse mogao doseći 40 milijuna.

Kako je "Barcin Xavi" završio u Realu?

Trebao je biti Xavijev nasljednik u Barceloni, ali stiže u Real", piše španjolska Marca u tekstu o novom igraču Real Madrida. Barcelona je htjela dovesti Kovačića, direktor Braida stigao je nedavno u Milano na dogovor o mogućem transferu, a prije toga je rekao šefovima da što prije osiguraju dolazak hrvatskog veznjaka.

No Real je bio brži. Engleski mediji pišu da su Španjolci krenuli u finiširanje transfera nakon što je Liverpool ponudio 25 milijuna eura za našeg veznjaka. Kovačiću nije bilo suđeno u Barceloni, dodaje Marca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Realovo priopćenje:

Real i Inter dogovorili su transfer igrača Matea Kovačića, koji će ostati u klubu tijekom sljedećih šest sezona. Igrač će biti predstavljen sutra (srijeda) u 13 sati u "kraljevskoj dvorani" Santiago Bernabéua nakon što obavi liječnički pregled. Nakon toga, Mateo Kovačić po prvi će put zagaziti na travu Santiago Bernabéua u dresu Real Madrida i prisustvovati konferenciji za novinare u dvorani za medije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući